In aceasta saptamana trebuie sa fim foarte atenti la influenta trimisa de trigonul format de Venus si Pluto. Pe de-o parte este semn de bogatie, de castig material neasteptat si de noroc la bani. Aceasta pozitie aduce lucruri bune si in viata amoroasa pentru ca ajunta la reaprinderea pasiunii. In acelasi timp insa in aceasta relatie cu Venus, Pluto poate scoate in cale iubiri din trecut.

Horoscopul dragostei  Berbec

Nu se poate spune ca Berbecii se indoies de sentimentele pe care le nutresc fata de parteneri insa cu siguranta vor face o calatorie in trecut si isi pot pune intrebari atunci cand drumurile lor se vor intersecta cu ale unei persoane care a fost candva foarte importanta pentru ei.

Horoscopul dragostei  Taur

Inultima perioada, Taurii sunt nevoiti sa ia parte la numeroase evenimente in amilie iar acest lucru le poate afecta bugetul mai mult decat au anticipat. Tocmai de aceea, este necesar sa se consulte cu partenerii lor inainte de a lua orice decizie cu privire la bani si sa gaseasca impreuna o solutie.

Horoscopul dragostei  Gemeni

Gemenii se simt usor vinovati fata de partenerii lor de cuplu din cauza unei greseli pe care au ascuns-o fata de acestia insa nu trebuie sa uite niciun moment ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata si pana la urma, s-ar putea sa descopere ca situatia nu e atat de rea pe cat se temeau.

Horoscopul dragostei  Rac

Racii se simt plini de viata si de optimism insa nu trebuie sa isi asume riscuri foarte mari pentru ca sunt predispusi la accidente. Nu este momentul sa incerce sporturi extreme sau sa faca deplasari foarte lungi.

Horoscopul dragostei  Leu

O disputa in cuplu poate oferi noi perspective atat Leilor cat si partenerilor acestora in ceea ce priveste viata de cuplu. Vor trece impreuna printr-un moment dificil insa impreuna vor reusi sa depaseasca orice neajuns daca au incredere unul in celalalt.

Horoscopul dragostei  Fecioara

Fecioarele sunt de felul lor nativi foarte productivi iar valul de romantism pe care il traiesc alaturi de partenerii lor de cuplu nu ii va opri sa isi puna in practica planurile. De pe urma acestora va rezulta un castig financiare deloc de neglijat care le va suplimenta bugetul.

Horoscopul dragostei  Balanta

Balantele au nevoie de putin timp doar pentru ele si simt nevoia sa se izoleze intr-o bula ca sa isi puna gandurile in ordine. In loc sa fie morocanoase si agitate, ar fi bine sa discute deschis cu partenerii lor si cu siguranta vor avea parte de intelegere.

Horoscopul dragostei  Scorpion

Nativii in Scorpioni traverseaza o perioada foarte aglomerata si trebuie sa duca la bun sfarsit mai multe sarcini in ceea ce priveste un eveniment major din vietile lor. Chiar daca sunt destul de obositi, trebuie sa depuna un strop in plus de efort pentru ca vor obtine rezultate peste masura asteptarilor.

Horoscopul dragostei  Sagetator

Nativii in Sagetator vor avea parte de castiguri financiare neasteptate care provin din speculatii, jocuri de noroc sau chiar o mostenire.  Cu bugetul suplimentar pot face o calatorie romantica alaturi de parteneri sau ii pot investi in renovarea locuintei.

Horoscopul dragostei  Capricorn

Practici pana la capat, Capricornii pot profita de o calatorie alaturi de partenerii de cuplu pentru a pune bazele unei noi afaceri. Se vor bucura de toata sustinerea persoanelor iubite si vor functiona ca o echipa atat in dragoste cat si in afaceri.

Horoscopul dragostei  Varsator

Varsatorii sunt plini de imaginatie si foarte creativi de fel iar aceste insusiri ale lor ii vor ajuta pe nativi sa depaseasca o problema neprevazuta cu bugetul. Vor sti sa improvizeze si sa inlocuiasca in asemenea maniera incat vor face economie la bani fara sa piarda din calitate.

Horoscopul dragostei Pesti

Pestii au parte de o saptamana plina asa ca trebuie sa se pregateasca suleteste sa faca fata unor schimbari. De asemenea, o intalnire neprevazuta cu o persoana pe care nu au mai vazut-o de foarte multa vreme le poate da planurile peste cap.