Aceasta saptamana sta inca sub influenta lui Marte retrograd, indulcita insa mult de conjunctia cu Luna. Mai mult de atat, conjunctia dintre Venus si Uranus aduce vesti bune pe plan amoros pentru toti nativii. Cel mai probabil urmeaza o saptamana in care vom reusi sa rezolvam probleme mai vechi si in care vom primi vesti bune din partea oamenilor dragi.

 

Horoscopul dragostei Berbec

In cazul Berbecilor, deloc surprinzator, exista riscul provocarilor unor conflicte in cuplu pentru ca nu isi controleaza cuvintele si la furie vor spune lucruri pe care nu le cred cu adevarat si pe care le vor regreta. Partenerii le vor da o a doua sansa insa trebuie sa faca eforturi destul de mari pentru a-si repara greselile.

 

Horoscopul dragostei Taur

Taurii sunt predispusi la cheltuieli excesive insa fac acest lucru doar pentru a-si surprinde placut partenerii. In special in a doua parte a saptamanii vor fi mai tentati sa faca gesturi extravagante insa chiar daca vor avea un impact puternic asupra bugetului, partenerii vor fi impresionati de tandretea Taurilor.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

Gemenii sunt suprinzator de sensibili la careul format de Luna si de Jupiter, motiv pentru care vor avea un comportament complet atipic. Nu sunt foarte atenti in administrarea bugetului si vor face cheltuieli inutile care pot duce la conlicte in cuplu. Acestea se vor aplana rapid insa trebuie sa invete sa isi consulte mai des partenerii.

 

Horoscopul dragostei Rac

Pentru ca ei sunt patronati de Luna, nativii in Rac sunt foarte sensibili la miscarile si pozitia acesteia in raport cu planetele. Careul din Luna si Neptun aduce stari de neliniste in viata amoroasa a acestor nativi si este posibil sa treaca printr-o dezamagire insa aceasta trebuie analizata obiectiv pentru ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par.

 

Horoscopul dragostei Leu

Nativii in Leu si partenerii lor pot avea mici neintelegeri la inceputul saptamanii cu privire la modalitatea in care sa cheltuie o anumita suma de bani. Aeasta situatie are o rezolvare simpla, atat timp cat Leii renunta la incapatanare: analizati obiectiv si stabiliti de ce anume aveti nevoie urgent si ce mai poate fi amanat.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

Ideal ar fi ca nativii in Fecioara sa evite calatoriile lungi in aceasta saptamana, mai ales daca sunt nevoiti sa traverseze intinderi mari de apa pentru ca se pot lovi de dificultati. In viata amoroasa, un secret bine ascuns din vietile partenerilor poate iesi la iveala si trebuie gestionat cu rabdare si intelegere.

 

Horoscopul dragostei Balanta

Balantele sunt rasfatatele astrelor in aceasta saptamana pentru ca ii asteapta o perioada plina de surprize placute pe plan social si amoros. Vor gasi, impreuna cu partenerii lor, o solutie pentru o problema care ii apasa de multe vreme si care, pana in acest moment le-a stirbit independenta.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

In aceasta saptamana, Scorpionii vor traversa o perioada de blocaj emotional pe care il vor depasi doar daca nu se incapataneaza si daca se vor deschide in fata partenerilor. Atat timp cat se tem ca vor fi judecati de persoanele pe care le iubesc, nu vor reusi sa isi ridice de pe suflet aceasta piatra.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

In special in prima parte a saptamanii, nativii in Sagetator vor resimti din plin efectle pozitive, pline de energie ale conjunctiei dintre Luna si Marte. Vor fi mai impulsivi decat de obicei insa vor simti o profunda nevoie de actiune in ceea ce priveste repararea sau apropierea relatiei cu partenerul de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

Capricornii se pot simti inconjurati de secrete si de intrigi in jurul povestii de dragoste pe care o traiesc. Tocmai de aceea, este foarte important in aceasta saptamana sa comunice cat mai mult cu partenerii lor si sa nu le ascunda nimic acestora pentru a evita orice fel de neintelegere.

 

Horoscopul dragostei Varsator

In vietile Varsatorilor incep sa se contureze schimbari importante si au nevoie de tot sprijinul partenerilor. De regula ei se adapteaza foarte usor la orice situatie noua insa de aceasta data, orice schimbare ii afecteaza si pe partenerii lor, motiv pentru care trebuie sa lucreze in ehipa.

 

Horoscopul dragostei Pesti

In mod complet necaracteristic pentru ei, Pestii simt nevoia sa fuga de responsabilitati si sa ia o pauza de la activitatile zilnice. O astfel de evadare le va prinde foarte bine acestor nativi sensibili si le va da ocazia sa se apropie mai mult de partenerii lor.