Aceasta saptamana sta sub semnul trigonului mistic format dintre Luna si Venus, ambele corpuri ceresti cu energie feminina. Pozitia acestora arata o perioada optimista, incarcata de relizari. Pe plan personal, cuplurile trec printr-o saptamana marcata de senzualitate, intimitate, pasiune si apropiere sufleteasca. In acelasi timp, Venus formeaza un sextil benefic si la fel de incarcat de senzualitate cu Pluto, conjucturca care are darul de a regenera viata intima.

Horoscopul dragostei Berbec

Nativii in Berbec sunt manati de ambitiei in aceasta saptamana. Desi va fi o perioada incununata de succes din punct de vedere profesional, ei trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor de cuplu si sa se bucure impreuna de conjunctura astrala favorabila.

 

Horoscopul dragostei Taur

Toata atentia Taurilor va fi concentrata asupra familiei si a planului domestic, motiv pentru care partenerii acestor nativi vor fi foarte rasfatati. Nu vor exista tensiuni in public insa Taurii trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca se tem de o usoar stare conflictuala. Aceasta va fi evitata usor prin sinceritate si caldura.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

Nativii in Gemeni vor simti din plin energia seducatoarei Venus. Tocmai de aceea, gandurile lor  vor fugi repede la partenerii de cuplu si se concentreaza  foarte mult asupra vietii amoroase. Spre finalul saptamanii vor avea ocazia unei experiente inedite alaturi de jumatatile lor.

 

Horoscopul dragostei Rac

Racii nu sunt foarte plini de energie in primele zile ale saptamanii si pare ca Luna, protectorul ei, ii face sa viseze cu ochii deschisi. Sunt mai romantici ca de obicei si isi pot surprinde partenerii de cuplu cu mici gesturi tandre sau cu cadouri simbolice.

 

Horoscopu dragostei Leu

Leii incep saptamana cu foarte multa energie si se simt pregatiti pentru orice schimbare. Daca aceasta va avea loc, cel mai probabil se va intampla in a doua parte a saptamanii pe plan profesional insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt afectati si pe plan sentimental. Trebuie sa isi conserve energia pentru a face fata acestor provocari dar vor beneficia de sprijinul persoanelor iubite.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

Nativii in Fecioara trec printr-o perioada prielnica atat din punct de vedere financiar, cat si emotional. Vor primi o suma de bani in urmatoarele zile, cel mai probabil pentru eforturile depuse la munca si o pot folosi pentru a face o investitie in camin.

 

Horoscopul dragostei Balanta

Balantele sunt ceva mai lipsite de energie decat de obicei, mai putin active si ceva mai usor de iritat. Din toate aceste motive, trebuie sa isi stapaneasca foarte bine temperamentul si sa nu isi descarce nervii asupra persoanelor nevinovate, respectiv  asupra partenerilor de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Scorpionii trebuie sa isi tina gura inchisa si sa nu spuna primele lucruri care le trec prin cap. De regula sunt ceva mai diplomati insa in aceasta saptamana sunt foarte impulsivi si parca nu mai au niciun filtru. Acest lucru ii poate determina sa spuna lucruri pe care nu le cred cu adevarat si pot isca un conflict in cuplu.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

Nativii in Sagetator au doar motive de bucurie in aceasta saptamana. In primele zile vor primi o veste foarte buna insa este posibil sa ii puna pe drumuri. Partenerii de cuplu ai Sagetatorilor se simt foarte apropiati de acestia si le vor oferi tot sprijinul de care au nevoie.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

Capricornii se numara printre rasfatatii acestei saptamani pentru ca pozitia lui Venus in raport cu Pluto le va potenta in mod special instinctele sexuale. Vor fi foarte apropiati de partenerii lor si vor prefera sa petreaca timp langa acestia decat sa faca orice altceva.

 

Horoscopul dragostei Varsator

Desi sunt pe jumate cu capul in nori, Varsatorii vor avea o saptamana productiva din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere profesional, vor traversa cateva zile destul de agitate insa incununate cu succes insa in ceea ce priveste viata amoroasa, trebuie sa se astepte doar la surprize placute.

 

Horoscopul dragostei Pesti

Pestii trebuie sa se adune si sa se concentreze pentru ca ii asteapta o saptamana agitata in viata profesionala. Din fericire, orice neajuns va fi compensat de toate surprizele placute rezervate de partenerii lor de cuplu.