Saptamana este marcata de careul dintre Venus si Neptun care va afecta in primul rand nativii sau oamenii cu ascendent in Gemeni si Pesti. In general, pozitia dintre aceste doua planete inseamna neintelegeri si impacari paionale, confuzie si in general,  o stare de agitatie pe plan emotional. Sinceritatea este cea mai buna modalitate de abordare a conflictelor din cuplu.

 

Horoscopul dragostei Berbec

Nativii in Berbec sunt tentati si interpreteze in mod eronat cuvintele partenerilor si sa se supere degeaba pe acestia. Daca nu isi pastreaza calmul si judecata obiectiva, vor fi trasi la raspundere de catre persoanele iubite din cauza obiceiului de a trage concluzii pripite sau de a nu asculta pana la capat.

 

Horoscopul dragostei Taur

Pentru Tauri incepe o saptamana benefica din punt de vedere spiritual iar acest lucru va avea un impact direct asupra vietii de cuplu. Interventia unui mentor, unui parinte sau chiar a unui psiholog ii va ajuta pe Tauri sa redescopere toate motivele pentru care isi iubesc partenerii de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

Gemenii vaneaza cai verzi pe pereti si nu fac foarte multe lucruri concrete. Mai degraba prefera sa viseze cu ochii deschisi insa din cauza acestui obicei, se pot deziluziona singuri din cauza scenariilor ireale din mintile lor alimentate de imaginatia bogata.

 

Horoscopul dragostei Rac

Racii sunt destul de pesimisti in aceasta saptamana si vor avea nevoie de incurajarile partenerilor de cuplu. Din fericire, este momentul prielnic sa isi faca planuri de vacanta si sa se gandeasca la lucruri mai placute cu aceasta ocazie. Chiar si asa, trebuie sa fie atenti la cum isi planifica bugetul.

 

Horoscopul dragostei Leu

Leii se simt foarte bine in aceasta saptamana pentru ca li se acorda foarte multa atentie si le place aceasta postura. Relatia cu partenerii de cuplu se desfasoara fara probleme insa trebuie sa fie mai realisti in ceea ce priveste bugetul destinat pasiunilor si vacantelor.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

Nativii in Fecioara se vor lovi in aceasta saptamana de o situatie inedita generata de o persoana de sex feminin care le este ruda de sange. Daca se poate, ar fi ideal sa nu isi implice partenerii de cuplu in aceasta situatie pentru ca pot aparea conflicte.

 

Horoscopul dragostei Balanta

In aceasta saptamana, Balantele vor avea de semnat documente importante care au legatura cu viata de cuplu, asa cum ar fi un contract de inchiriere sau unul de vanzare-cumparare a unui apartament sau al unor servicii. Trebuie sa fie precauti si sa citeasca atent inainte sa semneze.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Asa cum este caracteristic Scorpionilor, in aceasta saptamana se vor simti plini de energie sexuala si de pasiune asa ca vor face tot ce le sta in putere pentru a petrece mai mult timp alaturi de partenerii lor de cuplu, spre marea multumire a acestora.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

In aceasta saptamana, Sagetatorii vor constientiza si si vor incerca sa indrepte o greseala majora pe care au facut-o in viata de cuplu si pentru care cel mai probabil, inca nu si-au cerut scuze. Este momentul sa accepte ca nu sunt perfecti si trebuie sa aiba mai multa incredere in partenerii lor.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

Nativii in Capricorn se vor purta complet necaracteristic. Isi arata afectiunea cu mai multa lejeritate si sunt mai pasionali decat de obicei cu partenerii lor. Mai mult de atat, sunt pregatiti sa faca gesturi romantice care ii vor suprinde complet pe cei care iubesc un Capricorn.

 

Horoscopul dragostei Varsator

In aceasta saptamana, naivii in Varsator vor incerca sa se impuna cu orice pret si nu sunt foarte deschisi la compromisuri. Daca acest lucru le poate aduce castiguri in viata profesionala, in viata personala poate produce conflicte in viata de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Pesti

Pestii sunt destul de obositi si de agitati in aceasta saptamana pentru ca se afla in apropierea unor evenimente importante, ample. In acelasi timp,isi pot pierde rabdarea pe fondul de stres, motiv pentru care au nevoie de toata aprecierea si tot sprijinul partenerilor de cuplu.