Oricat de buna ar fi muzica, oricat de eleganti mirii si oricat de frumoase florile, momentele la nunta in care foarte putini danseaza vor avea loc in mod inevitabil. Nici pe departe nu este un capat de lume insa astfel de momente pot fi tranformate cu usurinta in prilej de distractie si amuzament pentru invitati daca mirii le pot pune la dispozitie cateva optiuni. De asemenea, astfel de surprize pot fi organizate si de nasi sau de parinti, drept cadou de nunta pentru tinerii casatoriti. Desi unele dintre urmatoarele sugestii nu presupun costuri mari, altele pot solicita suplimentar bugetul celor doi drept pentru care poate fi nevoie de ajutorul parintilor spirituali si in sensul propriu. Prin urmare, iata cateva idei inedite care vor intretine atmosfera de petrecere si ii vor face sa rada pe cei mari si pe cei mici in egala masura.

Recuzita pentru fotografii                                               

Acestea pot fi masti, ochelari, palarii, urechi sau mesaje amuzante si se achizitioneaza de pe net sau din magazinele de specialitate la preturi modice. Invitatii le pot purta pe parcursul petrecerii si cu siguranta se vor distra pe seama acestora. In acelas timp, daca bugetul permite acest lucru, atunci mirii le pot pune la dispozitie invitatilor o cabina foto in care sa se fotografieze cu astfel de accesorii.

shutterstock_100735138

Lectii de dans

O modalitate sigura de a tine plin ringul toata noaptea este apelarea la serviciile unor instructori de dans. Acestia potintretine atmosfera cu cel mai inedit curs de dans la care au participat vreodata miri si invitati in egala masura. Desigur ca nu vor deveni toti profesionisti peste noapte insa cu siguranta se vor distra pe masura incercand sa imite miscarile instructorilor, sa ii impresioneze pe ceilalti invitati si chiar sa invete cativa pasi de salsa, cha cha, vals, rock sau dansuri populare romanesti. In aceasta maniera, atmosfera va fi cu siguranta vesela si toata lumea va uita de Macarena, Dansul Pinguinului si Meneaito.

Marturii inedite

In general, acesta este unul dintre detaliile care le da mari batai de cap mirilor, indiferent de bugetul de care dispun pentru nunta. Unii dintre ei aleg clasicele migdale glazurate in timp ca altii le ofera invitatilor mici mostre de bauturi fine sau preparate in casa, ghivece, seminte, borcane cu miere sau magneti foto. Cu siguranta insa cei prezenti vor fi amuzati daca in loc de aceste marturii vor primi lozuri veritabile in plicuri personalizate asezate la intamplare pe mese.

Tragere la sorti

De asemenea, intre doua feluri de mancare, mirii si nasii pot organiza o tragere la sorti pentru invitati. Numele acestora pot fi introduse intr-un bol iar la extragere le pot fi oferite cadouri amuzante. Atentie mare la alegerea acestora pentru ca oricat de amuzante ar fi intre prieteni, cadourile cu tenta sexuala nu sunt apreciate intr-un astfel de moment. In schimb, maimutoaiele mari de plus, sticlele de bautura cu  mesaje amuzante, pungile de pufuleti sau chiar o gaina gatita pot fi puse la bataie pentru a starni hohote de ras.

Ghicitoare

Daca la botezuri isi fac aparitia ursitoarele atunci cu siguranta la nunta ghicitoarele in plam pot starni hohote de ras. Actritele costumate cu grija vor da buzna la petrecere si le vor citi norocul in palma ca sa afle cine se marita, cine ramane holtei si cui ii iese norocul in cale.

Foto Pressmaster/ Shutterstock,   Poznyakov/ Shutterstock