Influenta celorlalte evenimente astrale paleste in aceasat saptamana in fata eclipsei totale de Soare care va avea loc miercuri. Aceasta se va desfasura in Pesti si va atinge faza maxima la 03.55, ora Romaniei. Mai mult de atat, intalnirea dintre cele doua astre, cu valenta de nunta cosmica, va avea loc in Nodul lunar Sud. Acest lucru inseamna schimbari profunde, transformari sau, atentie, intoarceri in trecut pentru ca Nodul Sud vorbeste despre karma si vieti anterioare. Martor la uniunea cosmica dintre Soare si Luna va fi Chiron, sfatuitorul, iar prezenta lui indica vindecarea unor vechi rani din trecut.

 

Horoscopul dragostei Berbec

Nativii in Berbec vor fi suprinzator de tacuti si de retrasi in aceasta perioada. Cei mai multi dintre ei simt nevoia sa se izoleze iar partenerii lor trebuie sa fie foarte intelegatori si sa le puna la dispzitie spatiul si linistea de care au nevoie, cu atat mai mult cu cat Berbecii vor lua hotarari cruciale in aceasta saptamana.

 

Horoscopul dragostei Taur

Nativii in Taur trebuie sa ia o hotarare destul de grea in viata de cuplu in aceasta perioada. Practic, au doua optiuni in fata: fie aleg sa aiba incredere in partenerii lor si sa ingroape pentru totdeauna un subiect dureros, fie pun capat acum povestii de dragoste din cauza lipsei de incredere.

 

Horoscopul dragostei Gemeni

Nativii in Gemeni nu vor fi afectati de eclipsa pe plan amoros, acolo unde lucrurile sunt linistite si bine legate, ci mai degraba in plan profesional. Cel mai probabil vor participa la evenimente sociale alaturi de partenerii lor, evenimente care le pot deschide noi oportunitati in cariera.

 

Horoscopul dragostei Rac

Foarte exigenti atat cu ei cat si cu cei din jur, Racii traverseaza o perioada de transformari si universul lor interior se afla in permanenta miscare. Partenerii lor trebuie sa dea dovada de ceva rabdare si sa puna picioarele in prag atunci cand imaginatia acestor nativi depaseste limitele posibilului.

 

Horoscopul dragostei Leu

Eclipsa de soare din aceasta luna va potenta foarte mult energia sexuala a Leilor. Tocmai din acest motiv ei sunt mai pasionali decat de obicei si mai plini de dorinta. In acelasi timp, acest lucru ii poate impinge la infidelitate, in cuplurile in care Leii nu si-au gasit inca sufletele pereche.

 

Horoscopul dragostei Fecioara

In cazul nativilor in Fecioara, eclipsa de soare va invia o situatie din trecut sau le va scoate in cale persoane pe care nu le-au vazut de multa vreme insa cu care nu si-au incheiat socotelile. Sunt sanse bune ca aceste situatii sa aiba legatura cu viata amoroasa, insa partenerii acestor nativi nu au motive sa se indoiasca de loialitatea Fecioarelor.

 

Horoscopul dragostei Balanta

Mai retrasi, mai putin comunicativi ca de obicei si chiar usuor iritati, nativii in Balanta vor traversa o perioada plina in special pe plan profesional. Tocmai de aceea, vor avea nevoie de foarte multa intelegere din partea partenerilor de cuplu si, desigur, de toata afectiunea acestora.

 

Horoscopul dragostei Scorpion

Acum este cea mai buna perioada a Scorpionilor din punct de vedere amoros. In cazul in care nu au oficializat legaturile cu partenerii lor, atunci cu siguranta a venit momentul sa faca acest lucru. Prin urmare, ii asteapta schimbari majore pe nativii in Scorpion iar lor nu le ramane decat sa se bucure de enrgia pozitiva care le va inunda vietile.

 

Horoscopul dragostei Sagetator

In ceea ce priveste nativii Arcasului, schimbarile majore provin in viata de familie. Cel mai probabil se pregatesc sa isi intemeize propriul camin insa la fel de bine ar putea sa se pregateasca sa primeasca un nou membru al familiei. Desi schimbarile sunt bruste, cu siguranta nu sunt negative.

 

Horoscopul dragostei Capricorn

In mod surprinzator, pentru Capricorni, aceasta saptamana va defini chiar natura zodiei sub care s-au nascut. Vor fi nevoiti sa faca sacrificii personale pentru a se implini profesional sau intelectual. Tocmai de aceea, este indicat sa ceara sprijinul partenerilor de cuplu si sa fie deschisi la sugestiile sau chiar mustrarile acestora.

 

Horoscopul dragostei Varsator

Varsatorii nu vor simti pe plan amoros efectele eclipsei de soare, ci mai degraba pe plan financiar si, in mod indirect, acest lucru va afecta relatia de cuplu intr-o maniera pozitiva. Este foarte posibil sa primeasca niste bani ca urmare a eforturilor depuse in ultima perioada pe care sa ii investeasca in viata de cuplu.

 

Horoscopul dragostei Pesti

Nativii in Pesti sunt profund marcati de acest eveniment astral, tocmai pentru are loc sub guvernarea zodiei lor. In acest caz, trebuie sa se tina bine, sa aiba curaj si sa traga aer in piept pentru ca vor trece printr-un adevarat carusel emotional la finalul caruia vor iesi mai impliniti, mai intelepti si mai fericiti.