Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis luni, 18 decembrie 2017, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. Lansarea celui de-al treilea magazin a fost marcata printr-un eveniment plin de stralucire, la care au luat parte vedete , presa, colaboratori si invitati de peste hotare.  SEB_8030a

Evenimentul de deschidere al magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important: prezenta artistei Alina Eremia care a anuntat intrarea sa in echipa Amazing Jewelry ca imagine oficiala a brandului in Romania. Vedeta a prezentat evenimentul si a interpretat imnul Amazing Jewelry, alaturi de DJ Lars, sosit din Copenhaga special pentru acest eveniment.

SEB_8416a

Sub sloganul “Revolutia preturilor”, brandul danez Amazing Jewelry, a adus si in Romania un suflu fresh pe piata bijuteriilor, oferind piese pretioase, cu un design young, adresate generatiei Millennials, la preturi competitive.

Bijuteriile din argint 925 si argint rodiat, placat cu aur galben si roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile in colectii care se innoiesc frecvent .

SEB_7994a

Deschiderea celui de-al treilea magazin a marcat si lansarea in Romania a colectiilor de ceasuri barbatesti si de dama.

Incepand din luna ianuarie, in toate magazinele vor fi disponibile si colectii de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii si accesorii cerute de public.

Prin primul magazin deschis in luna septembrie in Promenada Mall, Amazing Jewelry a reusit sa cucereasca, in scurt timp, mii de femei si sa genereze un lant de deschideri care au continuat cu Iulius Mall Timisoara in noiembrie, Bucuresti Mall in decembrie, planul de extindere urmand sa adauge multe alte orase din tara in anul 2018.

SEB_8254a

Pe langa pretul corect, de neegalat pentru concurenta, insasi vizita in magazinele Amazing Jewelry este o experienta unica. Designul interior cool, inspirat de interioarele cluburilor si lounge-urilor, playlistul cu deep house creat special pentru brandul Amazing de catre DJ Lars, conceptul interactiv implementat printr-un fun corner cu o ruleta care iti ofera sansa de a castiga vouchere sau bijuterii, o camera pentru selfie pe care il poti livra instant pe mail si iPad-uri puse la dispozitia vizitatorilor, iti transforma experienta de shopping intr-una cu adevarat speciala.

Pentru cei care nu au timp sa ajunga intr-unul dintre cele trei magazine, exista varianta cumparaturilor online pe site-ul www.amazing-jewelry.ro, unde inregistrarea unui cont este rasplatita cu un cod unic de reducere de 5%. In plus, prin abonarea la newsletter, afli primul ultimele noutati si ai acces la colectiile in editie limitata.