Targul de nunti Mariage Fest 2015 desfasurat la Palatul Parlamentului si-a inchis portile pe 22 noiembrie, dupa trei zile in care viitorii miri au avut posibilitatea sa viziteze standurile celor mai spectaculoase locatii de nunta, ale atelierelor de rochii de mireasa si costume de mire, precum si ale designerilor florali, artistilor bijutieri sau de makeup, precum si pe cele ale specialistilor in sonorizare, lumini si fotografie.

De-a lungul celor trei zile de targ, atmosfera de petrecere a fost asigurata de Bestevent, organizatori profesionisti de evenimente. In zona de relaxare, echipa Bestevent a amplasat o scena generoasa pe care au urcat, timp de trei zile, 14 trupe care au incantat vizitatorii cu stiluri muzicale pentru toate gusturile. De asemenea, Bestevent s-a ocupat de elementele tehnice de sonorizare si lumini, nu doar pentru scena, ci si pentru cele patru sali de dimensiuni impresionante din Palatul Parlamentului in care s-a desfasurat targul. Ca o curiozitate din spatele cortinei, pentru asigurarea unui sunet impecabil intr-un spatiu atat de mare, echipa Bestevent a folosit kilometri intregi de cablu.

Timp de 14 ani, Bestevent a organizat concerte de amploare, evenimente sociale si nunti. De altfel, pentru ei, fiecare nunta in parte este o noua provocare la care ii raspund cu profesionalism desavarsit. Cu o impresionanta rapiditate in executie, echipa Bestevent transforma o nunta clasica in cea mai frumoasa petrecere, nu doar din vietile mirilor, ci si pentru toti cei care iau parte la un eveniment care poarta semnatura Bestevent.

Citeste continuarea in sectiunea speciala dedicata evenimentului Mariage Fest 2015