Alegerea buchetului purtat de mireasa in ziua nuntii este mai importanta decat poate parea l prima vedere. Buchetul de mireasa va fi extrem de vizibil si daca cei mai multi dintre invitati nu isi vor aduce aminte ce fel de soiuri de flori au fost alese pentru acesta, cu siguranta isi vor aminti stilul buchetului de mireasa si daca le-a fost pe plac sau nu. Sursa principala a buchetului va fi, desigur, personalitatea purtatoarei insa la fel de importante sunt stilul rochiei de mireasa precum si paleta cromatica a evenimentului. Daca rochia de mireasa are elemente spectauloase brodate pe poale, atunci buchetul trebuie sa aiba linii simple si tonalitati calde, pastelate, fara accesorii non-vegetale.

Daca rochia are o trena eleganta, funda la spate sau alte astfel de detalii care ies in evidenta, atunci buchetul potrivit este unul generos si elegant, pentru a pastra echilibrul. De asemenea, nu este o idee buna sa incerci sa ascunzi vreun neajuns din talie cu buchetul de mireasa. Cele mai multe dintre rochii sunt croite in asa maniera incat sa evidentieze talia, cea mai subtire parte a corpului si, prin urmare, buchetul nu trebuie sa acopere complet aceasta zona.

Un alt truc pentru un buchet memorabil de mireasa este solicitarea desginerului floral pentru flori de sezon. Inainte de toate, acestea sunt mai ieftine in perioada naturala de inflorire. In plus, chiar daca numeroase soiuri sunt disponibile si in afara sezonului, calitatea estetica si chiar olfactiva a florilor va scadea si buchetul nu va mai avea acelasi efect.

 

A photo posted by Ruffled (@ruffledblog) on

 

 

 

 

 

 

 

Thanks @oncewed for loving on my fall bouquet today! Photography by @heatherhawkins

A photo posted by Alicia Rico + Adam Rico (@bowsandarrowsflowers) on

 

a bit of tropical floral charm | photo @jessicabordnerphoto day-of planning @milemarkerparty floral design @everafterhelen hair @asteriabeauty makeup @daniellesabatellomua wedding cake @earthandsugar rentals @unearthedvintage wedding invitations and save the dates @katiefischerdesign paper goods @heartswellco #onRuffled #ruffledblog #bouquet #weddingbouquet

A photo posted by Ruffled (@ruffledblog) on

 

Pretty posy of white blooms for a timeless bride #sydneyweddingflowers #sydneywedding #sydneyfloraldesigner

A photo posted by SYDNEY WEDDING FLOWERS (@sydneyweddingflowers) on

 

 


 


Foto prima pagina LovelyColorPhoto/Shutterstock