Ziua Indragostitilor se apropie si daca nu v-ati facut deja lista de cadouri, este momentul sa incepeti. Gasirea darului perfect pentru Valentine’s Day poate fi o misiune complicata si necesita timp. Tocmai de aceea, acum este clipa ideala pentru a pune pe hartie ideile de cadouri pentru Ziua Indragostitilor. Desigur, primul lucru de care trebuie sa tineti cont este personalitatea partenerului. Darul pentru acesta poate avea valoare materiala, insa la fel de apreciate sunt cadourile intre indragostiti cu valoare simbolica pentru cei doi.

 

Flori de Valentine’s Day

Cadourile clasice de Valentine’s Day si care nu isi vor pierde niciodata insemnatatea raman florile. Buchetele si aranjamentele de flori pentru Ziua Indragostitilor trebuie sa contina neaparat trandafiri sau orhidee, cele doua flori care simbolizeaza dragostea vesnica si pasiunea. Combinatiile dintre acesti doi mesageri ai iubirii insotiti de prospetimea lalelelor si de parfumul delicat al freziilor, de exemplu, pot fi un cadou spectaculos si poate mai graitor decat orice declaratie de dragoste din lume.

flori-valentines-day

Sursa foto Baiatul cu Flori.ro

 

A doua sugestie de cadouri pentru Valentine’s Day poate fi legata de aniversarea casatoriei, chiar daca aceasta nu are loc de Ziua Indragostitilor. Fiecare an din casnicie este celebrat, in mod traditional, printr-un cadou simbolic, astfel:

1 an de casnicie – nunta de hartie.

2 ani de casnicie – nunta de bumbac.

3 ani de casnicie – nunta de piele.

4 ani de casnicie – nunta de flori, uneori numita si de fructe.

5 ani  de casnicie – nunta de lemn.

6 ani de casnicie – nunta de zahar sau nunta de fier.

7 ani de casnicie – nunta de cupru sau de lana.

8 ani de casnicie – nunta de bronz sau nunta de lut.

9 ani de casnicie – nunta de salcie.

10 ani de casnicie – nunta de aluminiu.

11 ani de casnicie – nunta de otel.

12 ani de casnicie – nunta de matase.

13 ani de casnicie – nunta de dantela.

14 ani de casnicie – nunta de fildes.

15 ani de casnicie – nunta de cristal.

20 ani de casnicie – nunta de portelan.

25 ani de casnicie – nunta de argint.

30 ani de casnicie – nunta de perla.

35 ani de casnicie – nunta de jad.

40 ani de casnicie – nunta de rubin.

45 ani de casnicie – nunta de safir.

50 ani de casnicie – nunta de aur.

55 ani de casnicie – nunta de smarald.

60 ani de casnicie – nunta de ametist.

65 ani de casnicie – nunta de alabastru.

70 ani de casnicie – nunta de platina.

75 ani de casnicie – nunta de diamant.

Cadourile de Valentine’s Day inspirate din aniversarea casniciei pot fi adaptate usor preferintelor fiecaruia dintre cei doi indragostiti iar simbolistica acesteia poate fi un excelent punct de plecare in cautarea darului perfect.

 

Bijuterii de Valentine’s Day

Aceasta este una dintre zilele in care au loc cele mai multe cereri in casatorie din an iar pentru cuplurile care au facut deja marele pas poate fi o ocazie speciala de a-si darui reciproc bijuterii. CU siguranta doamnele vor fi incantate de un set delicat format din lantisor cu medalion si cercei sau o bratara eleganta care sa ii impodobeasca incheietura mainii. De asemena, domnii vor fi cu siguranta incantati sa primeasca un set nou de butoni pretiosi sau poate un ac elegant de cravata. In acelasi timp, Ziua Indragostitilor poate fi o ocazie minunata pentru gravarea verighetelor sau adaugarea unor pietre pretioase in plus.