Toti am lasat in urma un an plin, parca dens din punct de vedere emotional si care ne-a schimbat, macar putin, nu doar pe fiecare dintre noi in parte, ci si la nivel comun. 2015 a fost un an al lectiilor pe toate planurile, lectii pretioase, uneori greu de inghitit insa, ca orice pastila amara, poate avea urmari pozitive. Acum ca l-am lasat in urma, din 2015 trebuie sa iesim neaparat mai bogati sufleteste, mai curati trupeste si mai deschisi din punct de vedere spiritual. Daca 2015 ne-a adus lectii valoroase, sa transformam impreuna 2016 in anul iubirii.

Cei care aleg sa isi uneasca destinele in anul care abia a inceput vor face acest lucru sub cele mai bune auspicii. Inconjurati din toate partile de energie pozitiva, orice va incepe in 2016, inclusiv o casnicie, va avea spor si va fi binecuvantata. Doua cuvinte trebuie sa ne calauzeasca pasii in acest an nou, si dupa ce acesta se va fi incheiat. Intai, inainte de toate, sa avem si sa aveti parte de dragoste in viata. Dincolo de podoabe si materiale scumpe, de flori maiestrit potrivite si de bucate alese, o nunta inseamna iubire care va dura pentru tot restul vietii. Tocmai de aceea, noi spunem atat de des ca nunta este o celebrare a dragostei.  Apoi, a doua mantra a acestui an trebuie sa fie recunostinta.

Va invit sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie. Inchideti ochii si goliti-va mintea. Inchipuiti-va ca aceasta devine o camera goala, alba,  luminata din toate partile si trebuie sa o umpleti cu toti oamenii si toate lucrurile pentru care sunteti recunoscatori. Nu le ignorati pe cele marunte, nu luati nimic de-a gata si batut in cuie. Rand pe rand, camera alba a sufletului vostru se va umple de puterea dragostei daruite si oferite.

De la acoperisul de deasupra capului, pana la mainile care se intind catre noi cu iubire sunt motive pentru care sa fim recunoscatori. In zilele cele mai grele si in fata cuvintelor celor mai dureroase, inchideti ochii si faceti din nou o vizita in camera secreta a sufletului vostru, plina pana la grinda cu dragoste!  2016 este anul in care noi toti trebuie sa calcam mai apasat, sa spunem DA hotarat, sa iubim mai mult, sa strangem mai tare in brate si sa privim fiecare zi ca pe o aventura din care vom iesi invingatori!

Fie ca sufletele voastre sa traiasca mereu in lumina, in iubire, in iertare, in armonie, in pace, in recunostinta, in bunatate, in darnicie, in mila, in dreptate!

Cu drag,

Carmen