Munca unui event planner nu se termina niciodata, nici macar in “extrasezon”. Nuntile ocupa o buna parte dintre evenimentele pe care le organizam cu drag la Events insa pe langa acestea, se numara o ampla serie de evenimente care trebuie puse la punct ireprosabil. Daca nu esti pregatit sa stai cu telefoanele lipite de tine in permanenta, cu liste la cap si adrenalina permanenta in corp, atunci cu siguranta nu esti cladit pentru aceasta meserie. Responsabilitatea este cu atat mai mare atunci cand organizezi o nunta pentru ca este unul dintre cele mai fericite momente din viata de cuplu iar atunci cand viitorii miri iti lasa pe mana o astfel de ocazie, trebuie sa fii gata sa le transformi visul in realitate. De altfel, aceasta este cea mai mare rasplata pe care o poate primi un organizator de evenimente: fericirea mirilor si convingerea lor ca evenimentul s-a desfasurat dupa scenariul visat de ei. Scopul unui organizator de nunti este sa se asigure ca mirii vor beneficia in ziua nuntii de cele mai bune servicii, de cele mai frumoase flori, de cea mai buna muzica si de ceremonii pline de emotie.

Dupa cum se vede lesne, lista este lunga. Prin urmare, astazi vom da la o parte cortina, desigur discret, si va invitam sa trageti cu ochiul la ce se intampla in spatele acesteia atunci cand trebuie sa te ocupi de organizarea unei nunti.

Dupa cerea in casatorie, mirii trebuie sa inceapa cautarea unui event planner. De regula, agenda este foarte incarcata, motiv pentru care cuplurile trebuie sa inceapa sa isi caute organizatorul de nunti cu un an inaintea marelui eveniment. Poate parea o perioada indelungata insa adevarul este vor avea nevoie de timp pentru a se documenta intai. Sfatul meu este sa caute paginile de pe platformele de socializare, blogurile si forumurile pentru a afla parerile altor miri despre serviciile acestuia.Desigur, parerile pot fi subiective si impartite insa in momentul in care constata ca cele mai multe dintre review-uri sunt negative, atunci cu siguranta nu este momentul sa isi puna speranta in “hai ca poate nu e chiar asa de rau”.

Citeste continutarea pe Carmenevents.ro