Traditia ravaselor de dragoste oferite in ziua nuntii poate fi un gest de dragoste pe cat de discret, pe atat de emotionant. De altfel, pe langa o declaratie de dragoste care va dainui peste ani, o astfel de scrioare poate fi o buna modalitate de a alunga emotiile din ziua cea mare si de a intari legaturile de iubire dintre mire si mireasa sau chiar dintre parinti si copii. Drept sursa de inspiratie, va oferim astazi scrisoarea unui mire dinaintea nuntii catre viitoarea lui sotie, scrisoare publicata pe Reddit.com.

Nu am fost niciodata mai sigur in viata mea de o decizie pe care am luat-o decat sunt in acest moment. Atunci cand te-am cerut de sotie, acum doi ani care au trecut ca prin vis, eram sigur ca esti femeia perfecta pentru mine. Lunile, zilele si momentele care au curs pana in ziua nuntii au fost absolut extraordinare si mi-ai adus aminte din nou si din nou de toate motivele pentru care m-am indragostit de tine la inceput. Cu adevarat si in plin sens al cuvantului esti un om frumos pe dinafara si pe dinauntru si cel mai probabil nu iti spun acest lucru suficient de des.

scrisoare-dragoste

Cred ca este absolut normal sa ai emotii atunci cand iubesti pe cineva cu atat mai mult in ziua nuntii. Cu siguranta casnicia este un legamant care iti schimba intreaga viata insa cumva eu nu cred ca voi simti acest lucru. In timp ce iti scriu acest lucru, stiu sigur ca nu mi-e frica de viitor si nici nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat cu mine daca nu erai tu. Sunt aici si sunt perfect fericit ca viata mea s-a desfasurat asa.  Chiar daca ar fi sa o iau de la capat de 1000 de ori, cred cu toata taria ca nu as schimba nimic. Tu esti cu adevarat cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat.

Din clipa in care te-am intalnit parca am presimtit ceva, am avut un sentiment in ceea ce te priveste. Acelasi sentiment care ne-a adus impreuna in liceu. Acelasi sentiment care ne-a tinut impreuna in timpul facultatii si cand ne-am maturizat, cand ne-am transformat in adulti. Este acelasi sentiment care ne-a tinut impreuna si atunci cand am fost sanatosi, si atunci cand unul dintre noi a suferit. Evident, si stii sit u asta, sentimental despre care vorbesc este dragoastea. Si te iubesc.

Poti considera ca scrisoarea mea este un DA timpuriu. E promisiunea ca iti voi fi loial atunci cand ne e bine si atunci cand ne e rau, atunci cand ne vom lupta cu boala si cand suntem sanatosi. Este promisiunea ca te voi iubi si te voi respecta pentru tot restul zilelor mele,

Viitorul tau sot

Foto Africa Studio/ Shutterstock,  HTeam/ Shutterstock