Weekendul trecut am organizat o nunta de poveste: mama unei foste mirese mi-a oferit ocazia sa organizez inca o nunta in familie, chiar pe a ei.

 

Pentru ca si mireasa este o doamna extrem de sofisticata, nunta a urmat intocmai exemplul acesteia: ballroom-ul ales este una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Bucuresti – Le Diplomat Hilton. Intr-o asemenea locatie am ales sa inauguram cele mai noi suporturi din colectia 2015 Events by Carmen Ionita, piese unice in Romania pe care agentia noastra le pune la dispozitie incepand cu acest an.

aranjamente-florale-nunta

Sfesnicele cu design sofisticat au fost create de catre designerii nostri special pentru mirii care isi doresc nunti spectaculoase, aranjamente voluminoase, decoratiuni inspirate din natura a caror simbolistica este trainicia si energia pozitiva a elementelor naturale.

aranjamente-florale-nunta

 

aranjamente-florale-nunta

Un alt element deosebit in designul acestor piese este ca permit atasarea lumanarilor, transformand astfel decorul in functie de momentul zilei: in prima parte a petrecerii, cand lumina naturala favorizeaza aspectul viu si energizant al florilor naturale, suporturile gazduiesc aranjamente din florile preferate ale mirilor, in vreme ce in a doua parte a evenimentului, cand Soarele lasa loc Lunii, aranjamentele se transforma in piese diafane sub lumina fermecata a lumanarilor ce spun povesti magice si delicate despre iubire si fericire.

decoratiuni-nunta

Pentru nunta din weekendul trecut am optat pentru aranjamente realizate din lalele, bujori, hortensii, frezii, orhidee, minitrandafiri si iedera. Cu deosebita mandrie, va las sa le admirati in imaginile de mai jos.

buchet-de-mireasa

 

buchet-de-nasa

 

IMG_9134

Sursa: Blogul echipei Events by Carmen Ionita, agentie organizare evenimente