In luna ianuarie, viitorii soti isi sarbatoresc doamnele nascute sub semnul Capricornului si pentru ca aceasta zodie deschide anul calendaristic, miresele native semnului astral mentionat vor intra primele sub lupa astrologilor nostri. E bine de stiut despre aceste mirese ca sunt incapatanate si sigure pe ele. In general femeile Capricorn sunt perfectioniste iar atunci cand vine vorba de un eveniment atat de important ca propria nunta vor face tot ce le sta in puteri ca ziua cea mare sa se desfasoare fara cusur.

5 adevaruri despre femeia Capricorn

Femeile Capricorn sunt definite de doua cuvinte: ambitie si independenta. Aceste doamne au personalitati puternice si cu siguranta nu accepta jumatati de masura. Mai mult de atat, ele cauta parteneri de cuplu care sa fie de asemenea definiti de aceste doua insusiri. Cariera este extrem de importanta pentru aceste doamne care se identifica de multe ori cu ceea ce fac. Mai mult de atat, nu au obiceiul sa se ascunda dupa deget si spun intotdeauna ce cred, indiferent de consecinte. Nu le este teama sa se exprime si nu vor face compromisuri in acest sens de dragul etichetei.

shutterstock_241384885

Nativele in Capricorn se numara printre cele mai fidele semne ale zodiacului. Putine subiecte sunt bune de luat in ras cu femeile Capricorn iar iubirea este cu siguranta ultimul dintre ele. Desi nu sunt neaparat foarte romantice, pentru ele iubirea este un legamant sfant, indiferent daca e oficializat inca sau nu. Prin urmare, infidelitatea este de neacceptat, de neconceput si mai ales, de neiertat. O astfel de partenera de viata va fi alaturi de jumatatea ei indiferent de conjunctura si ii va oferi persoanei iubite tot sprijinul si toata increderea din lume daca primeste in schimb respect si fidelitate.

Femeile Capricorn tin la traditie. Desi cele mai multe dintre miresele Capricorn vor prefera evenimente simple si rafinate, nuntile lor sunt pline de traditii de multe ori interpretate in variante moderne. Prin urmare, nu trebuie sa fie de mirare pentru nimeni daca miresele nascute in aceasta zodie opteaza de exemplu pentru rochii cu structura arhitecturala insa innobilate cu borderie traditionala sau daca vor prinde in buchetul lor merisoare, busuioc, margarete alaturi de protea si leucadendron.

Nicio alta zodie nu iubeste ca o femeie Capricorn. Dragostea apare foarte rar in vietile acestor femei pentru ca sunt pretentioase, exigente si de-a dreptul incapatanate insa atunci cand o intalnesc vor face orice sa o pastreze. Acest lucru nu inseamna ca se transforma peste noapte in prelungiri sufocante ale barbatului iubit ci ca dragostea lor e de neclintit si sigura ca muntii.

Femeile Capricorn iarta dar nu uita. Dincolo de exteriorul rece si calculat se afla inimi surprinzator de calde si de blande care le imping pe doamnele nascute in aceasta zodie sa ierte aproape orice persoanelor iubite. In acelasi timp insa nu trebuie pierdut din vedere faptul ca sunt exigente si au asteptari mari de la oamenii dragi. Tocmai de aceea, chiar daca femeile Capricorn vor gasi putere in sufletele lor sa ierte nu inseamna ca au uitat.

Foto interior si prima pagina Shutterstock