Ce este NUNTA by Carmen Ionita

Revista NUNTA by Carmen Ionita este un adevarat „ghid de navigatie” pentru viitoarele mirese si, deopotriva, pentru partenerii lor.

O nunta este un soi de expeditie. Echipajul – adica tu, mireasa, de mana cu Alesul – este mai mai intai selectiv, apoi creativ. Planuieste atent absolut fiecare detaliu – de la provizii, trasee, destinatie, ghizi pana la echipament. Carmen Ionita a stat la „timona” zecilor de evenimente organizate de agentia Events By Carmen Ionita, iar incepand din 2015 a decis sa realizeze revista NUNTA. NUNTA va invita sa fiti la randul dumneavoastra partererii acestui „jurnal de bord” al cuplurilor ce traverseaza cea mai fermecator tulburatoare etapa a vietii lor, logodna.

Toate florile sus!

Cine este CARMEN IONITA

Editorial - De ce Nunta by Carmen Ionita? Pentru ca… iubireCariera sa a inceput in domeniul… binelui si a continuat pe coordonatele frumosului. Carmen a fost membru fondator si, intre 2008 si 2010, organizator de evenimente al Asociatiei Secretul Evolutiei.

Din 2009 a inceput sa exerseze cu pasiune abilitatile de designer floral, iar pasul urmator a fost crearea propriului brand „infloritor”: Flowers by Carmen Ionita.

Din 2010, este la „carma” brandului Events by Carmen Ionita. Empatia si flerul, instinctul psihogic si flexibilitatea au generat un perfect canal de comunicare cu cei de doresc evenimente unice, impecabile, cu mesaj limpede si coerent. Agentia se mandreste cu furnizarea de teme si idei inovatoare pentru orice ocazie festiva – fie o nunta, fie alt eveniment privat, fie evenimente corporate sau petrecere pentru angajatii companiilor.

Events by Carmen Ionita propune servicii personalizate in proiecte ample si pachete complete: locatii pentru petrecere si ceremonie religioasa, flori, decoratiuni, foto-video, catering, muzica, dansatori, artificii, transport etc.

Portofoliul agentiei Events by Carmen Ionita cuprinde zeci de evenimente, dar, mai ales, zeci de povesti de iubire al caror lirism a fost datorat atmosferei si decorurilor magice imaginate si create pentru nunta de extraordinara echipa a pasionatilor de frumos, sub bagheta manuita de Carmen, creatoarea de frumos…

„Am ocazia, bucuria si onoarea sa fac parte din viata unor oameni care se iubesc, sa creez cadrul si scenografia unor povesti de dragoste. Nunta lor este in primul rand emotie, nu doar un ritual cu reguli, oferte si scenarii prestabilite. Nunta e asemenea fiecarui cuplu: unica si irepetabila. Iar rolul meu nu este doar ca o nunta sa iasa bine; am misiunea sa o fac perfecta si memorabila!”

Misiunea noastra

Un concept unic, pentru un eveniment unic

Strategie si planificare, moda si frumusete, lifestyle si reportaje/interviuri din viata reala. NUNTA by Carmen Ionita este o formula de succes ce combina jurnalismul solid, moda aspirationala, frumusetea inspirationala.

Aici, la „Scoala pentru miri si mirese”, vor fi invitati cei mai buni „profesori”, adica specialistii din toate domeniile conexe teritoriului nuptial.

 

Filosofia noastra

Este aceea de a asigura succesul evenimentului dvs. La Events by Carmen Ionita facem acest lucru prin gandire strategica si imaginatie, dar si prin respectarea obiectivelor clientilor nostri. Indiferent de dorinte, va garantam ca proiectul va fi gestionat de o echipa experimentata.

Cui ne adresam

Celor care isi vor vedea visul cu ochii.

Revista este conceputa pentru cuplu si destinata deopotriva femeilor & barbatilor decisi sa plece la drum lung, mana in mana si inima langa inima.