Toamna se numara bobocii, dar iarna se numara toate celelalte roade ale muncii de peste an. Tocmai de aceea, Revista Nunta by Carmen Ionita va fi alaturi de viitoarele mirese si de viitorii miri inclusiv in acest sezon. Incepand cu 16 noiembrie 2015, Revista Nunta by Carmen Ionita va fi disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa, precum si in reteaua de magazine Inmedio.

Mai mult de atat, acum ai la dispozitie optiunea sa precomanzi Revista Nunta by Carmen Ionita iar aceasta poate ajunge la tine mai repede decat te-ai asteptat. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda la numarul de telefon 0745.467.517 sau printr-un mesaj privat pe Facebook!

nunta-03-coperta-1-800

In acest numar, vedeta editiei si, in acelasi timp, a fost nunta romaneasca. Intre paginile noului numar al revistei, vei descoperi vechi si tainice obiceiuri romanesti de nunta, de la valoarea inclusiv simbolica a cufarului de zestre pana la mestesugul podoabelor de argint, amulete vechi de mii de ani si pazitoare ale feminitatii. Mai mult de atat, in Revista Nunta by Carmen Ionita vei face un pas in dulcele stil clasic al trecutului pentru a descoperi misterul gatelilor romancelor de odinioara.

Sunt in tara asta sute, poate mii de artizani amatori si mesteri populari, ba chiar manufacturieri din mediul urban care isi dedica timpul si efortul conservarii acestui repertoriu national inca viu. Va propun voua, miri si mirese, sa va alaturati lor si acestui proiect educativ incurajand respectul fata de patrimoniul romanesc si recuperarea spiritului national prin insemnele traditionale. Caci, precum insasi tara, camasa romaneasca e sfanta, spune Anca Ciuciulin, redactor sef Revista Nunta.

In plus, asa cum te-am obisnuit in fiecare numar, Revista Nunta by Carmen Ionita ofera cele mai bune sfaturi ale expertilor in beauty, fashion si tot ce presupune organizarea unui eveniment de aceasta amploare, atat de important nu doar pentru mire si mireasa, ci si pentru familiile acestora.

In cele din urma, ca dovada nu doar a profesionalismului echipelor cu care au colaborat, ci mai ales ca marturii scrise ale iubirii, 10 cupluri iti vor impartasi povestile lor reale despre suisurile si coborasurile unei nuntii, peripetii inedite cu rochii de mireasa pierdute inaintea nuntii si mai ales, despre cum iubirea invinge totul, de la distanta dintre continente pana la diferentele de limba. Astfel, vei avea la indemana cele mai clare relatari despre nunta, ca sa stii la ce sa te astepti.

Aceasta editie este cu totul speciala, poarta o amprenta puternica a agentiei, dovedim de ce suntem profesionisti, de ce ne asumam curajul de a fi „altfel“ – asa cum aud de la fiecare cuplu ca isi doreste sa le fie nunta: „altfel“ decat a altora, caci si povestea lor e de fiecare data alta, unica si irepetabila. Fiecare nunta se tese din detalii si dorinte, fir cu fir, zi de zi, pret de multe luni in care ajungem sa ne cunoastem, sa putem pune evenimentul vostru intr-o rama personalizata, spune Carmen Ionita.

 

 

Pret: Revista Nunta by Carmen Ionita (nr. 3) – 25 lei

Taxe de transport: 10lei

sau

Pachet cu cele 3 numere din Revista Nunta by Carmen Ionita – 50 lei

Taxe de transport: 10lei