Sunt un om dinamic. Sunt construita sa fiu activa, alerta, „adrenalinizata”. Mai mult: desi unora le poate parea paradoxal, eu ador momentele grele, dar si mai mult ador sa gasesc solutiile de a iesi din orice situatie dificila.

Ca om care lucreaza cu florile, stiu ca agitatia e inerenta, ca presiunea de a actiona rapid e o conditie impusa in acest job description. De exemplu, daca o floare trece de la cald la rece si de la rece la cald apar cu siguranta probleme de ordin estetic, iar eu trebuie sa fiu pregatita sa gasesc cea mai rapida si mai eficienta rezolvare.

Aceeasi „alerta constructiva” ma ghideaza atunci cand pun in practica ceea ce am planuit indelung pe hartie; atunci cand fac ceea ce mi-am propus, cand indeplinesc ceea ce am promis. Iar toate astea sunt dublate in permanenta de vigilenta: ma astept la lucruri neprevazute, dar imprevizibilul ma incita, devin creativa, gasesc formule de a rezolva orice.

Si tot aceeasi incitare m-a facut sa ma angrenez intr-un vartej de pregatiri de primavara, evenimente festive, intalniri cu clienti, lansarea si elaborarea de continut pe site… La acestea se adauga o mare provocare: revista NUNTA, prin care imi propun sa raspund sutelor de intrebari ale sutelor de mirese din fiecare sezon. Dar, mai ales, sa gasesc o formula jurnalistica si editoriala optima, in care sa se regaseasca atat preocuparile miresei, cat si temele specifice mirelui – uneori marginalizat, neimplicat in toata cavalcada presupusa de organizarea unei nunti.

Nunta inseamna cuplu, cuplu inseamna iubire, iubirea inseamna viata. Inseamna sa evoluam, sa traim la maximum fiecare pas, sa ne bucuram mai ales cand facem acel pas alaturi de sufletul-pereche.

Mama si tata imi spuneau ca in viata asta cel mai greu nu este sa faci o familie, ci sa tii in viata cuplul, ca familie. Da, e o provocare in sine sa ai o familie!

Ce-mi doresc? Sa fac parte din provocarile cuplurilor. Sa fiu zilnic bombardata de intrebarile tinerilor in prag de mariaj. Si sa fiu multi ani de acum inainte asa cum sunt acum.