Rochia de mireasa trebuie sa reflecte, inainte de orice, personalitatea purtatoarei. Multe sunt femeile care viseaza de mici la aceasta rochie si stiu deja cum trebuie sa arate. Atunci cand ajung sa o probeze, unele dintre ele pot descoperi ca modelul mult visat nu este potrivit pentru ele insa alte croieli, complet originale, poate chiar culori inedite le pot avantaja mai mult. Traditionala rochie de mireasa stil printesa incepe sa faca loc unor rochii mai usoare, cu linii mai simple si din materiale din ce in ce mai fluide. Din punct de vedere cromatic, trendurile sunt la fel de dinamice. Albul rece al satinului este inlocuit, desigur, de crem insa si de alte culori pastelate, surprinzatoare. De asemenea, din acest an, incet dar sigur, rochiile de mireasa capata accente metalice.

 

  1. Rochie de mireasa cu paiete

Prima noastra sugestie este o rochie ideala pentru nuntile de vara. Partea de sus a rochiei este imbracata in dantela si are, de asemenea, aplicatii metalice. Bretelele subtiri ofera sustinerea necesare fara sa stirbeasca din farmecul acestei rochii. Materialul fluid din care este confectionata crurge pe langa trup intr-o unduire de ape albastrui.

rochie-mireasa-1

Sursa Asos.com

 

  1. Rochie de mireasa in pasteluri romantice

Asa cum spuneam si mai sus, raceala albului satinat este inlocuita cu tonuri mai calde. O astfel de rochie este o optiune potrivita pentru o mireasa care doreste sa imbine liniile moderne cu romantismul. Materialul pretios de culoarea piersicilor parguite este croit in falduri ample la poale si aproape de corp in partea de sus a rochiei. Aceasta este imbodobita cu pietricele, cristale si paiete asezate in modele florale. Mai mult de atat, dispunerea de nuante in aceasta rochie da un surprinzator efect ombre.

rochie-mireasa-2

Sursa Net-a-porter.com

 

  1. Rochie de mireasa cu flori

Pentru miresele care isi doresc o croiala clasica de printesa insa viseaza in acelasi timp la o atingere inedita, exista o solutie originala: rochia de mireasa cu flori. Aceastea pot avea numeroase culori insa una dintre preferatele noastre a fost rochia de mireasa stil printesa cu flori albastre.

rochie-de-mireasa-flori

Sursa Etsy.com

 

  1. Rochie de mireasa cu pene

Unul dintre cele mai surprinzatoare trenduri ale nuntilor din 2016 sunt penele. In buchetul de mireasa, in aranjamentele centrale si pe rochii, acestea vor fi vedetele noului sezon de nunti. Cu siguranta cea mai simpla modalitate de a purta penele este pe o rochie de mireasa scurta, moderna si indrazneata. Ca o sugestie, o astfel de rochie poate fi achizitionata ca tinuta secundara si imbracata la dansul mirilor, in cazul in care cuplul a ales o melodie ritmata.

rochie-de-mireasa-pene

Sursa Etsy.com

 

  1. Rochie scurta de mireasa

In mod cert rochiile scurte de mireasa nu sunt cea mai noua gaselnita si sunt imbracate din ce in ce mai des. Cu toate acestea, sugestia noastra de astazi este o rochie absolut speciala care imbina farmecul anilor 60 cu indrazneala epocii noastre. Bustul este sustinut elegant de corsetul imbracat in dantela iar talia este foarte bine conturata. Atat in partea de sus a rochiei cat si la poale, aceasta are aplicata o dantela indrazneata, cu decupaje mari.

rochie-scurta-de-mireasa

Sursa Asos.com