Buchetul de mireasa va fi unul dintre punctele centrale de atractie in ziua cea mare si este unul dintre primele lucruri la care se gandesc viitoarele doamne. De altfel, este indicat sa stii din timp ce flori anume iti doresti sa porti in maini in aceasta zi mare pentru ca toate celelalte elemente florale sunt decise in functie de acest buchet. Desi nu trebuie sa se asorteze, buchetul de mireasa trebuie sa se potriveasca si sa se integreze armonios alaturi de toate celelalte detalii din flori. Desigur, forma, structura si florile din aranjamentele centrale si din buchet pot fi diferite insa trebuie sa existe un echilibru estetic intre acestea. Anul 2016 se anunta a fi o perioada in care eleganta si romantismul intalnesc originalitatea si ineditul in buchetele de mireasa. Iata care sunt cele mai importante trenduri in designul floral in anul care urmeaza.

 

  1. Buchet de mireasa cu elemente structurale

Elementul structural din buchetul de mireasa este acea floare care confera o linie aparte intregului ansamblu floral. Una sau doua fire de strelitzia, spre exemplu, de orhidee phalaenopsis sau mokara pot fi alegerea ideala pentru a da o nota originala buchetului de mireasa. Totusi, este foarte important de mentionat faptul ca un astfel de buchet este potrivit unei nunti de o eleganta moderna, cu detalii simple si de efect.

strelitzia

 

  1. Buchet de mireasa din gypsophila

Pe cat de elegant este numele acestei flori, pe atat de frumoasa este simplitatea sa pentru ca gypsophila nu este altceva decat floarea miresei, folosita parca dintotdeauna in astfel de buchete. In 2016, aceasta capata o interpretare inedita. Alaturi de micile flori albe sau roz delicate sunt asezate flori mai indraznete, prin culoare sau provenienta, asa cum ar fi floarea soarelui, frezii si lavanda. Toate acestea impreuna formeaza un ansamblu floral potrivit unei nunti in aer liber, pe o pajiste verde sau intr-o locatie de nunta mai putin formala.

buchet-de-mireasa-gypsophila

  1. Buchet de mireasa in nuante diferite

Unul dintre trendurile care se vor pastra cu siguranta si peste ani este buchetul de mireasa format din flori in tonuri diferite ale aceleiasi culori. Una dintre culorile anului 2016, rozul,  are numeroase nuante feminine, elegante sau indraznete care pot fi foarte usor de adaptat in orice buchet, indiferent de tema nuntii.

buchet-de-mireasa-roz

 

  1. Buchet de mireasa din flori de camp

Din ce in ce mai populare vor deveni si buchetele de mireasa din flori salbatice. Acestea au aspecte originale si forme neregulate insa sunt extrem de usor de adaptat pentru personalitatea oricarei mirese care are un spirit rebel si nu se conformeaza normelor. Chiar si asa, pentru obtinerea acestuia este recomandata consultarea unui specialist care va concepe cele mai frumoase buchete de mireasa din flori de camp rezistente. Desi tuturor ne plac macii, de exemplu, acestia sunt foarte fragili si se scutura destul de usor. Din fericire, pot fi inlocuiti printr-un artificiu de imagine cu ranunculus si anumite specii de bujor.

flori-camp

 

  1. Buchet de mireasa monocrom

Rosul pasional, albul sau chiar movul indraznet sunt doar cateva dintre culorile preferate pentru buchetele de mireasa. In general, astfel de creatii florale au un aspect spectaculos, chiar opulent si sunt rezervate mireselor indraznete care vor purta rochii complementare cu aceste buchete.

buchet-de-mireasa-rosu