Nunta trebuie sa fie momentul de fericire si implinire al oricarui cuplu. Insa, de foarte multe ori, evenimentul este precedat de o perioada de indelungi planificari, cautari, emotii si stres. Peste toate acestea, se adauga si preocuparea pentru a avea un corp cat mai atractiv, pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa arate cat mai bine in ziua nuntii. Si este momentul in care incepem sa ne simtim mai deranjati de cele doua, trei kilograme in plus sau de faptul ca ne-am dori sa ne tonifiem si sa ne crestem masa musculara.

Insa, tocmai pentru ca perioada de dinaintea nuntii este una extrem de solicitanta este foarte posibil sa sarim peste mese, sa nu avem timp pentru exercitii fizice sau sa ne gasim refugiul in gustari nesanatoase.

Pentru cei care isi doresc sa se pregateasca de nunta cu un program nutritional adecvat stilului lor de viata, care sa nu presupuna niste costuri foarte mari, exista Help Food.

1aa63bfc-98d7-41fe-96b8-f7864914ba46

Ce este Help Food?

Help Food este serviciul care iti livreaza mese complete, acasa sau la birou, sapte zile din sapte. Este o alternativa practica pentru cei care se pregatesc de nunta si au un program incarcat, ce nu le permite sa se preocupe indeaproape de meniul lor zilnic. Help Food te scapa de grija alegerii alimentelor, de cumparaturi, de gatit si de spalat vase si te ajuta sa te bucuri de timpul pe care il dedicai numaratului caloriilor si pregatirii pranzurilor luate la pachet.

PVA_8821

Fie ca iti doresti sa slabesti sau sa ai o dieta care sa te ajute in programul de tonifiere, alege meniurile Help Food care iti ofera necesarul zilnic de minerale si vitamine. Meniurile sunt create de specialisti in nutritie si sunt adaptate in functie de nevoile individuale si de starea de sanatate a clientului.

Tipuri de meniuri:

Meniu WELLNESS

Meniu OFFICE

Meniu VEGETARIAN

Meniu SPORTIV

Meniu PERSONALIZAT

Meniu DETOXIFIERE

Afla mai multe informatii despre meniurile Help Food si modalitatea de comanda de pe www.helpfood.ro. Alege sa traiesti sanatos si sa ai un stil de viata echilibrat, care sa te ajute sa te bucuri de ziua nuntii si de pozele marturie ale unui moment special petrecut alaturi de toti cei dragi tie!

PVA_8784

Foto prima pagina Shutterstock