text de Carmen Ionita

Eu, una, recomand întotdeauna un furnizor de servicii numai după ce îl studiez bine; unul pe care l-am urmărit pe viu, a cărui prestație m-a convins personal – căci numai așa pot să îmi păstrez credibilitatea în fața clienților și, simultan, respectul lor. Astfel, când oamenii mă întreabă cum să-și aleagă muzica la evenimentul plănuit, le propun câteva trupe care consider că li se potrivesc și în al căror profesionalism cred cu tărie, chiar dacă sugestia mea pare la început atipică, temerară chiar.

Așa s-a întâmplat ca, la un botez, să propun o trupă pe care, în mod normal, aș fi alocat-o unei nunți. Dar oamenii aceia voiau să se distreze ca la carte, cu o trupă adevărată, care să aibă talentul și experiența să le facă o seară de neuitat. Așa că am apelat la Ovi și The Twins. De ce? Păi, la câtă experiență au – pe scenă, în țară și în străinătate, în fața unui auditoriu extrem de numeros și chiar în situații de da pe spate. Ceea ce s-a și întâmplat!

Am plecat de la eveniment nu doar cu multe filmulețe și idei de colaborare, cu dorințe și intenții de a organiza programe muzicale de excepție, dar și cu un entuziasm mai mult decât justificat! Clienții mei au zâmbit cu admirație, au dansat și au cântat, m-au lăudat pentru ideea originală de a-i aduce la botez tocmai pe acești artiști.

Ovi e fermecător, iar gemenele sunt atât de energice încât nimeni nu poate sta locului, doar să le privească – s-au ridicat de pe scaune spontan, cu bucuria de a se alătura spectacolului! A fost și pentru mine o experiență minunată și scriu acest mesaj pentru ca voi, viitoare mirese și miri, să știți că acești oameni minunați pot veni la evenimentul vostru pentru a-l însufleți, a-l întregi, a-l armoniza cu tot ce face din nuntă un spectacol cu adevărat memorabil – cum a fost pentru mine botezul de care v-am povestit.

1