In pragul sarbatorilor de iarna, echipa Nunta by Carmen Ionita va ofera primul cadou chiar inainte de Craciun! Numarul de iarna 2016-2017 este disponibil acum in punctele de presa precum si prin comanda telefonica la numarul  0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si va ajunge in mainile mireselor prin curier.

Mirii de coperta ai acestei editii sunt Cabral si Andreea Ibacka, savurosi, naturali si la fel de indragostiti ca intotdeauna. Pictorialul povestii lor de dragoste are de data aceasta un decor inedit, o premiera pentru o revista glossy: Castelul Bran.

Am visat editia aceasta a revistei Nunta inca de prin vara, cand am avertizat echipa editoriala: o sa avem zapada pe coperta! Ei, dragii si prudentii de ei, ziceau: „Carmen, si daca nu ninge, cand programam sedinta foto?! Cu zapada reala, nu cu fulgi de plastic sau din Photoshop!“. Aveti acum in maini, poate chiar inainte de Craciun, dovada ca daca iti doresti cu ardoare, lucrurile se astern pe agenda ca la comanda. Nu doar ca am mers la munte, ca a nins mult si viscolit chiar la ora la care Cabral si Andreea Ibacka pozau pentru imaginea de coperta(…), povesteste din culise Carmen Ionita.

Intreaga revista este presarata de altfel cu imagini din Castelul Bran, la fiecare inceput de sectiune.

Intr-un spatiu plasat intre mit si realitate, oamenii astia se privesc, se asculta si par ca, la fiecare pas, afla, iar si iar, de ce se plac la nebunie. Cumva, tot inspirata de autenticul atemporal al acestei povesti de dragoste, am decis sa avem ca deschideri de capitole tot imagini cu decoruri din curtea interioara a castelului; si ce putea fi mai potrivit pentru acele cadre decat sublinierea cu fragmente din sonetele de iubire semnate Shakespeare?!, spune Anca Ciuciulin, redactor-sef Nunta by Carmen Ionita.

Printre specialistii care au dezvaluit secretele unei nunti impecabile pentru actualul numar al revistei se numara Otilia Brailoiu, designer cunoscut pentru rochii spectaculoase de mireasa, David Fiscaleanu, magician al imaginilor de nunta si Chef Foa care intra in detaliile meniului de nunta.

nunta-07-coperta-1-750

 

Revista este disponibila la numarul  0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se va trimite prin curier.