Targurile de nunti sunt evenimente importante care ofera mirilor puntea necesara de legatura intre ei si furnizorii care le vor transforma visul nuptial in realitate. Revista Nunta by Carmen Ionita este prezenta la fiecare astfel de eveniment major pentru a fi mai aproape de mirii nostri. Tocmai de aceea, echipa publicatiei va fi prezenta la a doua editia a evenimentului The Wedding Market care va avea loc pe 8 mai, pentru a le oferi mirilor informatiile esentiale, precum si pentru a le prezenta ceele patru numere ale revistei Nunta, inclusiv editia aniversara disponibila de la finalul lunii martie.

The Wedding Market este un targ de nunti complet diferit fata de toate celelalte. Evenimentul isi propune sa scoata targurile de nunti din medii uneori parca prea formale, incarcate si complicat de navigat. The Wedding Market ofera o selectie atenta de furnizori cu idei fresh, inedite, mancare savuroasa, muzica si elemente decorative surprinzatoare.

Toate acestea sugereaza decorurile nuntilor relaxate ale anului, lipsite de formalismul salilor de bal. Mirii care isi doresc o nunta cu tematica chabby sau country chic, poate chiar retro sau etno vor gasi la The Wedding Market locatia ideala pentru un astfel de eveniment, precum si furnizori specializati in nuntile inedite.

Cea de-a doua editie The Wedding Market a venit ca o urmare naturala a succesului inregistrat de editia din 2015. Astfel, evenimentul va deveni o traditie anuala organizata la The Wedding House la inceputul fiecarui sezon.

Revista Nunta by Carmen Ionita va fi prezenta la The Wedding Market pentru a oferi mirilor informatii din domeniu culese de la expertii nostri, precum si sfaturi in ceea ce priveste tendintele nuntilor din 2016.

Targul de nunti The Wedding Market se desfasoara pe 8 mai 2016 la The Wedding House, locatia alternativa de nunti, aflata in satul Poiana lui Stanga (kilometrul 44 pe autostrada Bucuresti-Pitesti), de la ora 13.00 la ora 19.00.

Mai multe detalii gasiti pe The Wedding House.ro si pagina de Facebook a evenimentului.