Mi s-a intamplat nu o singura data sa fiu rugata pe ultima suta de metri sa organizez un eveniment pentru care am fost initial contractata in calitate de furnizor. Sau, mai pe romaneste, sunt angajata pentru flori si ajung sa fac toata nunta. De ce? Pentru ca, sincer, desi pare floare la ureche, organizarea de evenimente e o treaba a naibii de grea. Iar atunci cand vrei sa iti placa rezultatul si sa iti mai ramana putere sa te bucuri de el, ai nevoie de ajutor. Iata cateva motive pentru care este bine sa angajezi un organizator de evenimente.

 

Un organizator de evenimente va reduce cheltuielile

Chiar daca un organizator percepe un anumit comision este posibil ca la final, cand tragi linie, sa constati ca ai facut o economie. Este logic: sa contractezi furnizori fara sa cunosti industria este ca si cum ai merge la piata fara sa stii preturile.

 

Vrei sa te bucuri de petrecerea ta

Atunci cand vine vorba de organizare de evenimente, capra si varza nu se impaca foarte bine: fie organizezi, fie te distrezi. Scenariile in care organizatorul isi face de cap, se distreaza si reuseste sa fie peste tot la momentul potrivit sunt valabile doar in filme. E adevarat, pe parcursul unui eveniment exista momente mai aglomerate si momente mai lejere, insa trebuie sa ai experienta necesara sa stii cand trebuie sa fii cu ochii in patru si cand poti sa respiri. Trebuie sa stii la ce sa te uiti si cum sa repari. Daca peste toate aceste ingrediente adaugi si emotii pe motiv ca traiesti unul dintre cele mai importante momente din viata ta, crede-ma pe cuvant: ai nevoie de un organizator de evenimente. Pentru ca meriti.

 

Habar n-ai de unde sa incepi

Exista o anumita privire pe chipul mireselor mele care ma amuza de fiecare data. Este momentul in care incep sa inteleaga ce au de facut. Se intampla de cele mai multe ori atunci ele sunt pe cale sa se transfome in “bridezilla” si inteleg ca este cazul sa ceara ajutorul. Daca se intampla sa fiu prin jur (de obicei mesterind la vreo floare) le ofer cu drag cateva directii. Insa daca vrei sa eviti partea in care simti ca ii explodeaza capul si dai din colt in colt pe motiv ca mai sunt 3 zile pana la nunta si tie inca nu ti-e clar ce ai de facut, eu zic sa contractezi un organizator de evenimente.

 

Citeste continuarea pe carmenevents.ro