Castelul Kalnoky din Miclosoara (Covasna) se numara printre foarte putinele gestionate de aceeasi familie nobiliara care l-a ridicat acum patru secole. Este cu siguranta un semn ca povestile de iubire incepute aici dainuie timp de cel putin 25 de generatii!

Intr-un astfel de cadru, nici nu se poate altfel. Imaginati-va cocktailul si primirea invitatilor pe terasa, in timp ce copiii se joaca in parcul din fata castelului si in gradina engleza. O muzica suava se aude in fundal, pasarile canta…Apoi toata lumea coboara in fosta crama – un spatiu cald, dar si misterios, unde e usor sa-ti inchipui ca petrecerea va dura toata noaptea. Copiii se pot juca in continuare in separeuri, in timp ce invitatii danseaza in sala principala si se „joaca” de-a castelanii transilvaneni. Din cand in cand, mirii evadeaza pe terasa din spate, pentru o sesiune foto cu vedere la lac si foisor sau chiar sus in camerele muzeului, pentru a aduna suveniruri fotografice de neuitat dintr-un spatiu plin de istorie.

Locul este ideal si pentru ritualul trash the dress – lacul si padurea de pe domeniu ajuta la nevoie! In plus, fatada si partea din spate a cladirii au stiluri diferite – ceea ce inseamna mai multe unghiuri inedite pentru fotografii, toate la fel de sarmante.

Castelul se afla in satul Miclosoara, la 40 de minute nord de Brasov.

Kalnoky Castle at night