Denumirea stilului boho-chic provine de la derivarea cuvantului englezesc bohemian si inseamna, pe scurt, teleportarea in stilul vestimental actual a influentelor hippie si, in mod surprinzator, a imaginii femeilor prerafaelite. Ca orice trend din moda, stilul boho se imbina si pe alocuri se contopeste cu alte tendinte actuale, ceea ce ii da in permanenta un aer proaspat. Stilul boho chic reuneste astfel elemente hippie, etnic, vintage si gypsy. In viata de zi cu zi,  curentul se traduce prin rochii maxi, fuste lungi, ii, pantaloni evazati, pantofi si sandale cu platforme, detalii din materiale naturale sau handmade, jocuri de texturi si volume, precum si un strop de atitudine je m’en fiche.

Daca nu iti place deloc gandul de a-ti petrece ziua nuntii incorsetata intr-o rochie de printesa si nici nu iti doresti o nunta foarte formala, atunci cu siguranta o rochie de mireasa boho-chic poate fi una dintre optiunile tale. De regula, aceste rochii nu au corset sau balene de sustinere. Sunt croite din materiale fluide, lejere dupa tipare care te duc intotdeauna cu gandul in trecut. De asemenea, rochiile de mireasa ale mamelor pot fi transformate de mana unui specialist intr-o superba creatie nuptiala boho-chic.

Rochiile de mireasa care sunt expresii ale acestui stil pot avea lungimi si culori variate. De la rochiile care mangaie usor glezna pana la cele ale caror poale se aduna intr-un soi de trena in spatele miresei, de la albul clasic pana la pastelurile variate si atingerile dantelate, stilul boho chic permite o inedita experimentare vestimentara.

 

Gold and ivory detailing feels like a breath of fresh air ☁️

A photo posted by etsy (@etsy) on

 

 

 

 

 

Несколько фотографий с камеры, со вчерашней волшебной съемки. Никита и Лена@lencha_konozova Фотографы: Аня Шадрина@fottoannashadrina и Людмила Кузнецова@lusi_kuznecova; Mua: Наталья Звонова@zvonovamakeup #фотоскамеры #fottoannashadrina #runway #vscolove #vscospring #фотографбарнаул #фотографновосибирск #vscoauthentic #runwayfashion #mountainstyle #huntedfox #fashioninspiration #navajo #bohobride #instaboho #realwedding #greenweddingshoes #hippiestyle #bohemiandecor #bohemianstyle #bohodecor #weddingvibes #bohodesign #americanvintage #bohostyle #portraitphotography #livefolk #detailsmatter #centralasia #nsk54

A photo posted by Анна Шадрина (@fottoannashadrina) on

 

Married in the mountains! Have you seen this amazing photoshoot featured on @rockymtnbride? Photo by: @ladyilg

A photo posted by Willowby by Watters (@willowbywatters) on

 

 

 

 

 

 

 


 

Foto prima pagina Alex Gukalov/ Shutterstock