Anuntam cu mandria aparitia celui mai nou numar al revistei Nunta by Carmen Ionita. Cele doua vedete ale editiei, Diana Enciu si Alina Tanasa, nimeni altele decat Fabulous Muses apar in acest numar in formula nuptiala completa, adica de sotii lor, Cristian Simonca si Dragos Tanasa. Cele doua cupluri fabuloase vor dezvalui secretele fericirii intr-un cuplu modern si, in acelasi timp, vor oferi o lectie de stil vestimentar (si nuptial)

Editia de primavara a revistei sta sub semnul prospetimii, al verdelui crud si al iubirii vii, inspirata de greenery, nuanta anului 2017 si de regulile chic ale iubirii moderne. Go green, go wild!

Editia de primavara a revistei Nunta si-a dorit mai mult, a cautat si a izbutit sa adune un continut dens, variat, sa bucure si ochii, si sufletul cititorilor, viitori miri. Sigur ca imi doresc mai mult si de la revista, norocul meu este ca echipa rezoneaza cu mine in cursa spre mai mult si mai bine!, scrie Carmen Ionita in editorialul sau din acest numar.

Noul numar al revisteieste disponibil de marti, 28 martie, in magazinele Inmedio precum si prin comanda la telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

mare