Echipa revistei Nunta by Carmen Ionita in parteneriat cu Mariage Fest ii intampina pe miri si pe mirese la targul care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 3 – 5 februarie. Indragostitii care vor lua parte la eveniment vor primi din partea expertilor in nunti de poveste editii gratuite ale revistei Nunta si vor putea interactiona cu echipa care a conceput ghidul de navigatie in procesul de organizare a nuntii.

Atat eu cat si echipa mea suntem o prezenta constanta in cadrul targurilor de nunti pentru a interactiona direct cu cititorii nostri, in special cu viitorii miri si viitoarele mirese care se afla in cautare de sfaturi si trucuri pentru marele eveniment al vietii lor. Tocmai de aceea ne bucuram de astfel de ocazii si participam la targurile de profil cu sufletul deschis si cu pofta de croit povesti speciale pentru miri si mirese, spune Carmen Ionita, Chief Event Planner at Events by Carmen Ionita si publisher Nunta by Carmen Ionita.

Mariage Fest a ajuns la editia cu numarul XXII si este primul targ de profil al anului. In cadrul acestuia, mirii vor gasi solutii si sfaturi pentru organizarea evenimentului perfect. Sub arcadele somptuoase ale Palatului Parlamentului, expozantii vin cu cele mai bune oferte ale anului si servicii complete pentru nunta. De la rochii de mireasa si costume pentru mire, marturii si invitatii, artisti, bijuterii si experti in foto – video pana la aparitii inedite pe piata romaneasca, Mariage Fest uneste sub un singur nume cei mai importanti furnizori din industrie.

Pe langa editiile gratuite ale revistei Nunta by Carmen Ionita, pe miri ii asteapta o serie intreaga de surprize. Mariage Fest a pregatit prezentari de rochii de mireasa in premiera ale colectiilor 2017 precum si numeroase momente placute care se vor desfasura pe scena. De asemenea, Mariage Fest scapa mirii si miresele de grija locurilor de parcare pe care le pune la dispozitie gratuit in curtea Palatului Parlamentului. Mai mult de atat, pe pagina de Facebook a evenimentului indragostitii au posibilitatea de a se inscrie la concursuri pentru a castiga invitatii la targ.

Echipa Nunta by Carmen Ionita va asteapta la Mariage Fest!

collage-2017-02-04 (1)