Editia de primavara 2018 Nunta by Carmen Ionita

nunta-12

Noul numar al revistei este disponibil la magazinele Inmedio iar comenzile expediate prin curier se pot face si pe pagina noastra de Facebook.

 

Editia de iarna 2017-2018 Nunta by Carmen Ionita

In aceste 11 editii ale revistei am dat continut, consistenta si valoare fara compromisuri. Acum am primit raspunsuri. Incurajari. Aplauze. Meritate in egala masura de catre cititorii mei fideli, de catre partenerii nostri si mai ales de echipa mea minunata, care merita toata dragostea si reverenta mea, spune Carmen Ionita in aceasta editie.

nunta 11 coperta 1 150dpi

Noul numar al revistei este disponibil la magazinele Inmedio iar comenzile expediate prin curier se pot face si pe pagina noastra de Facebook.

 

 

Editia aniversara Nunta by Carmen Ionita

Ajunsa la numarul 10, revista care a devenit o reala  sursa de inspiratie pentru miri va propune un rendez vous de sezon cu vedete PRO Tv, cu personaje reale si specialisti in domeniul nuptial.

Revista poate fi achizitionata la toate punctele Inmedio sau poate fi comandata la tel. 0742835674.

cov

 

 

Editia de vara 2017 Nunta by Carmen Ionita este disponibila pe piata!

nunta 09 coperta 1

Editia de primavara 2017 Nunta by Carmen Ionita este disponibila pe piata!

Ne-am asortat cu natura (si cu Pantone), am elaborat „The Green(ery) Issue” si am decis ca aceasta editie va fi exuberanta, vie, proaspata si densa, bogata in iubire. Revista este disponibila in magazinele Inmedio si prin telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

nunta 08 coperta 1 v2

Editia de iarna 2016-2017 Nunta by Carmen Ionita este disponibila pe piata!

In pragul sarbatorilor de iarna, cel mai nou numar al revistei este disponibil la puncte de presa. Se pot comanda revistele si prin telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

nunta-07-coperta-1-750

Editia de toamna 2016 Nunta by Carmen Ionita este disponibila pe piata.

De pe 27 septembrie, toamna aduce vesti bune! Cel mai nou numar al revistei este disponibil in reteaua magazinelor Inmedio!

Se pot comanda revistele si prin telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier

revista-nunta

Cea mai noua editie a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila pe piata

Revista este disponibila in reteaua magazinelor Inmedio si punctele de presa din reteaua de distritubutie Ringier!

Se pot comanda revistele si prin telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier

nunta 05 coperta 1 low

Editia aniversara NUNTA By Carmen Ioniță este disponibila incepand de astazi, 29.03.2016, la distribuitorii de presa si in reteaua magazinelor Inmedio!

La un an de la lansare, v-am pregatit un numar plin de surprize: Vali Barbulescusi Delia Tudose vorbesc farmecul discret al iubirii dintre doua personaje publice; Fabulous Muses Alina si Diana ne dezvaluie doua perspective asupra nuntilor mondene iar expertii nostri au scris despre cum se aleg tinuta, machiajul, decorul si chiar… vinul de la ospat, in functie de tema si locul nuntii.

Revista este disponibila in reteaua magazinelor Inmedio si punctele de presa din reteaua de distritubutie Ringier!

Se pot comanda revistele si prin telefon 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

IMG_2095

 

Cea mai noua editie a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila, incepand cu 16 noiembrie, la toti distribuitorii autorizati de presa, precum si la magazinele Inmedio.

Precomanda!

Al treilea numar din Revista Nunta by Carmen Ionita poate ajunge direct la tine daca plasezi acum o comanda la tel 0745.467.517 sau printr-un mesaj privat pe Facebook!

Pret: Revista Nunta by Carmen Ionita (nr. 3) – 25 lei

Taxe de transport: 10lei

sau

Pachet cu cele 3 numere din Revista Nunta by Carmen Ionita – 50 lei

Taxe de transport: 10lei

nunta 03 coperta 1

 

Cea mai noua editie a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila, incepand cu 4 iulie, la toti distribuitorii autorizati de presa, precum si la magazinele Inmedio.

nunta2

Cea mai noua editia a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio.

coperta revista_1