Draga tati,

Stiam amandoi ca aceasta zi va veni. Desi este cea mai fericita zi din viata mea, este in acelasi timp un moment incarcat de emotii care nu sunt usoare. De cand ma stiu, pe lumea am fost intotdeauna doar eu si tu. In cele din urma, a venit si momentul in care trebuie sa imi imparti inima cu alticineva. Stiu ca a ta s-a frant un pic atunci cand el ti-a cerut binecuvantarea parinteasca si ai avut ochii in lacrimi atunci cand ne-ai dat-o. Sa poti incredinta cuiva persoana pe care o iubesti cel mai mult pe lume inseamna ca ai incredere ca se va achita onorabil de responsabilitate.

Stiu ca aceasta zi nu va trece fara sa vars lacrimi dar trebuie sa stii ca barbatul care ma asteapta la altar este acolo datorita asemanarii incredibile dintre tine si el. M-ai iubit si m-ai respectat. Am petrecut multe ore intrebandu-ma daca pe lume mai exista un barbat care se poate purta cu mine asa cum ai facut-o tu. Din cauza lacrimilor varsate pentru barbatii din trecut, din cauza greselilor pe care le-am facut tu ai fost acolo mereu sa ma strangi in brate, sa imi spui ca orice durere va trece sis a urasti barbati pe care inima mea nu putea sa ii urasca. Sunt fericita sa iti spun ca de data asta am nimerit-o bine!

shutterstock_183556949

Nu o sa iti mai cer ajutorul pentru fiecare detaliu (cum ar fi sa imi explici taxele sau sa inteleg ce mama naibii e o dezbatere electorala). Dar iti promit ca inca mai am intrebari pentru tine. M-am intrebat intotdeauna daca barbatul care sta acum la altar exista cu adevarat sau daca nu cumva tu esti singurul barbat bun din lume.

Stiu ca atunci cand ne-ai vazut prima data impreuna ai stiut ca totul o sa fie bine. In ochii mei aparuse o lumina care nu a mai existat pana atunci. Persoana care am devenit si in prezenta lui este persoana care ai crezut ca pot fi toata viata mea. Cred ca oamenii se casatoresc pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de dragoste iar tu ma vei incredinta cu siguranta ca barbatul ales imi poate oferi dragoste pentru tot restul vietii.

Stiu ce inseamna iubirea pentru ca tu m-ai iubit neconditionat. Cred in iubire datorita tie.

Stiu sigur ca nu voi putea trece de dansul nostru la nunta fara sa plang cu sughituri. Si stiu ca deja stii si tu ce cantec am ales pentru ca e melodia noastra preferata de cand aveam 7 ani. Inca imi amintesc primul nostrum dans tata-fiica, atunci cand mama mi-a cumparat prima pereche de tocuri si m-am urcat pe picioarele tale ca sa pot dansa. Stiu ca pentru mine timpul a trecut greu dar pentru tine a zburat.

Inca imi aduc aminte cum alergam pe scari inaintea ta atunci cand te intorceai de la munca. Imi aduc aminte fiecare sambata dimineata in care faceai micul dejun si ne duceam la scoala desi ne minteai ca mergem la Disney World. Poate ca n-am inteles exact ce sacrificii ati facut tu si mama ca sa ne daruiti tot ce aveam nevoie astazi stiu ca le voi intelege candva pentru ca imi intemeiez propria familie.

Iti multumesc pentru fiecare vacanta in familie. Iti multumesc pentru toata dragostea si tot sprijinul pe care inca mi le oferi. Iti multumesc pentru ca ai crezut in visele mele atunci cand eu nu mai puteam sa cred nici macar in mine. Stiu ca o casnicie inseamna sa iti imparti viata cu cineva insa singurul motiv pentru care eu cred ca pot face asta este pentru ca inainte de toate, m-ai invatat sa stau pe propriile mele picioare in viata.

Desi poate parea ca ma pierzi in favoarea altcuiva, a sotului meu, sa stii ca nu e asa. Ma incredintezi unui barbat care va trai mereu in umba ta si incercand sa se ridice la standardele pe care le-am invatat de la tine.

Te iubesc.

 

Sursa puckermob.com

Foto popovartem.com/Shutterstock, IVASHstudio/Shutterstock