Organizarea unei nunti este o perioada de foc atat pentru mire cat si pentru mireasa. Desigur, serviciile unui organizator profesionist de evenimente le pot scapa pe cupluri de cea mai mare parte a stresului adus de cautari, negoceri, probe si alegeri insa nu toate cuplurile aleg aceasta varianta. Desigur, exista numeroase cazuri fericite in care cei doi parteneri se implica in mod egal in organizarea nuntii insa la fel de bine exista multe cupluri in care organizarea cade aprioape exclusiv in sarcina miresei. Tocmai de aceea, astazi ne adresam mirilor care lasa toate alegerile pe mana viitoare sotii si ne indreptam rugamintile sincere sa se implice cu adevarat in acest process. Nunta este despre iubirea dintre doi oameni, despre intreaga lor poveste de dragoste si despre felul in care functioneaza impreuna. Prin urmare, nunta este atat despre mireasa cat si despre mire, nu despre mireasa si accesoriul ei in costum. Dragi miri, fiti alaturi de miresele voastre in fiecare zi, inclusiv in ceea ce priveste organizarea nuntii si evitati cu orice pret obiceiurile despre care va vom povesti astazi.

 

Entuziasm minim

Dupa ce au trecut emotiile cererii in casatorie, ambii parteneri trebuie sa priveasca plini de entuziasm momentul care ii asteapta, nu doar mireasa. Mai mult de atat, chiar daca mirele nu isi va da cuvantul final in ceea ce priveste florile sau culorile elementelor de papetarie, cu siguranta simplul fapt ca este interest de acestea si isi exprima parerile ii vor fi de foarte mare ajutor viitoarei sotii precum si organizatorului de evenimente.

shutterstock_124851772

Imi place orice!

Desigur, fiecare dintre noi cauta un partener care sa ii faca pe plac insa in acelasi timp este pretios si de dorit un partener care isi exprima cu sinceritate parerile si doreste sa isi lase amprenta personala asupra nuntii. In elementele de décor, de gastronomie sau muzicale ale acestui eveniment trebuie sa se reflecte gusturile si personalitatile celor doi care au ales sa isi lege destinele intr-o astfel de zi si nu doar ce isi doreste sau ce i-a fost mai usor de ales doar unuia dintre ei.

 

Nu iti oferi parerile in ultimul moment!

Cu siguranta viitoarea doamna va gasi mai multe optiuni din care sa aleaga si se va consulta cu sotul ei pentru ca parerea acestuia este importanta pentru ea si pentru tonul intregului eveniment insa daca mirele afirma intai ca este de acord cu orice alege sotia lui apoi realizeaza ca nu este multumit de decizie dupa ce a fost data comanda, de exemplu, nu va face altceva decat sa ingreunze intregul process. Tocmai de aceea este atat de importanata implicarea viitorului sot pe toata perioada organizarii acestui eveniment.

 

Amanarea probei pentru costumul de mire

Hainele pe care domnul le va purta in ziua nuntii sunt la fel de importante si de costisitoare ca rochia de mireasa. Tocmai de aceea, costumul de mire trebuie ales din timp si probat cel putin de doua ori astfel incat sa poata fi facute modificarile necesare in timp util.

 

Foto Nejron Photo/Shutterstock, Mayer George/Shuterstock