Invitatiile la nunta sunt primele indicii pentru oaspeti in ceea ce priveste tonul petrecerii la care vor lua parte. Daca mirele si mireasa vor un eveniment mai putin formal, plin de caldura si voie buna, atunci invitatiile trebuie sa reflecte acest aspect.

In ceea ce priveste invitatiile clasice, acestea sunt foarte usor de gasit si sunt disponibile in toate magazinele de profil. Problema apare atunci cand mirele si mireasa doresc pentru nunta lor invitatii cu texte haioase, care sa le starneasca zambete oaspetilor, sa le trezeasca curiozitatea si care sa ii faca sa isi doreasca sa vina la nunta. Tocmai de aceea astazi va vom prezenta cateva exemple de texte haioase pentru nunta, ca sursa de inspiratie pentru evenimentul care este pe cale sa se infaptuiasca.

 

Invitatie de nunta haioasa Citatia

Inculpatul OASPETE

Este rugat sa se prezinte in ziua de (data si ora) pentru a depune marturie in favoarea unirii celor doi acuzati de trafic de iubire, MIRELE SI MIREASA.

Ceremonia civila care ii va inchide pe veci pe cei doi in celula iubirii va avea loc la (ora, adresa) iar ceremonia religioasa va avea loc la (ora, adresa).

In numele lor vor pleda parintii FAMILIA MIRELUI, FAMILIA MIRESEI in fata nasilor NASUL SI NASA.

Sarbatorirea sentintei va avea loc la RESTAURANT, ORA SI ADRESA. Prin prezenta, va rugam a binevoi sa confirmati prezenta dumneavoastra pana la data de…, la numerele de telefon…

texte-haioase-pentru-invitatiile-de-nunta

Invitatie de nunta haioasa Luceafarul

A fost odata ca-n povesti,

A fost ca niciodata

Din rude mari, NUMELE PARINTILOR

Mandru flacau MIRE si MIREASA, frumoasa fata.

 

Cobori in jos, oaspete drag,

Da, stim, e pleonasm,

Ne-am hotarat, o sa ne luam

Vino la nunta mea de basm!

 

Te asteptam in ziua de…pentru a fi martor la uniunea civila dintre Mire si Mireasa la (adresa, ora). Cununia religioasa va avea loc la Biserica (nume, adresa, ora, puncte de reper) iar petrecerea in cinstea odoarelor va avea loc la RESTAURANT, adresa si ora.

 

 

Invitatie de nunta haioasa Scutirea de la munca

Subsemnatul MIRE si subsemnata MIREASA declara pe proprie raspundere ca numitul OASPETE este scutit de la orice activitate in ziua de (data nuntii).

Acesta trebuie sa fie prezent la Starea Civila pentru a lua aminte si a fi martor la uniunea dintre MIRE si MIREASA de la ora (ora si adresa), apoi la Biserica (ora, adresa, puncte de reper). Urmatoarea oprire va avea loc la RESTAURANT (ora, adresa, puncte de reper)

Numitii PARINTI, alaturi de NASI vor face cinste tuturor insa pentru aceasta, numitul OASPETE trebuie sa isi confirme prezenta pana la data de…la numerele de telefon…

 

 

Invitatie de nunta haioasa Cerere in casatorie

Dupa ani de zile, repetate rugaminti si numeroase cereri in casatorie, MIRELE a spus da! Prin urmare MIREASA si MIRELE isi vor uni destinele pe data de…

Vino sa vezi si sa te minunezi cum devin o familie la Starea Civila (ora, adresa) apoi cum vor merge impreuna la Biserica (nume, ora, adresa).

Alaturi de ei vor sta usurati PARINTII si NASII.

 

 

Invitatie de nunta haioasa Pe romaneste

-Vecina/Vecine NUMELE OASPETELUI, iesi la poarta sa-ti zic o vorba! Se marita MIREASA, dintr-ai lui NUMELE SOCRILOR MICi. Il ia pe MIRELE, baiatul lui NUMELE SOCRILOR MARI! Cica ii duc NASII la primarie de la ora si data…si pe urma zice ca le citeste popa la Biserica (numele, data, ora, adresa).

Se anunta pe urma chef si voie bune cu piscoturi, mizilicuri si sampanie la RESTAURANT, cum se insereaza, pe la ora…

Daca mergi, zi-le din timp la numerele de telefon…

 

Citeste in Revista Nunta.ro

Sfaturi pentru muzica la nunta

Codul bunelor maniere la nunta: Indatoririle mirilor, ale nasilor si ale domnisoarelor de onoare