A ramas mai putin de o luna pana la Ziua Indragostitilor, o ocazie minunata pentru a surprinde persoana iubita printr-un gest romantic si plin de tandrete. Legenda Sfantului Valentin, patronul tuturor celor care iubesc, spune ca acesta oficia in secret casatorii crestine. Autoritatile romane, inca pagane pe atunci, l-au arestat si l-au condamnat la moarte. Unul dintre temnicerii sai ar fi fost un crestin convertit in secret care l-a ajutat pe Valentin sa le trimita cateva randuri scrise prietenilor sai, inainte de executie. Fiecare dintre scrisori era incheiata prin cuvintele  ’’Al tau, Valentin’’. Astazi, Sfantul Valentin este considerat ocrotitorul cuplurilor de indragostiti care celebreaza iubirea pe 14 februarie. In general, acestia fac schimb de mici cadouri simbolice, cum ar fi bomboanele de ciocolata sau ursuletii de plus. Desigur, astfel de gesturi au farmecul lor inocent insa o relatie cu adevarat matura merita sarbatorita printr-un gest elegant. Tocmai de aceea, iti recomandam 5 cadouri superbe de Valentine’s Day, adevarate bijuterii din lumea florilor.

 

1.Buchet de flori pentru Valentine’s Day Fire from my heart

Trandafirul este considerat cel mai evident mesager al iubirii din universul vegetal, motiv pentru care este una dintre cele mai daruite flori, nu doar de Valentine’s Day, ci in fiecare zi. Clasiul buchet de trandafiri rosii poate fi reinterpretat intr-o maniera eleganta si inedite. Langa clasicii trandafiri rosii, in buchetul Fire from my heart se afla trandafirii peach si freziile parfumate, alaturi de flori exotice si mici accesorii vegetale.

fire

Produs disponibil pe BaiatulcuFlori.ro

 

  1. Aranjament floral pentru Valentine’s Day A new hope

O iubire aflata la inceput de drum sau  una care a trecut de curand pragul casatoriei merita celebrata intr-o maniera cu totul speciala. Tocmai de aceea, in acest caz, recomandam aranjamentul de flori A New Hope. Conceptul floral va aduce primavara in bratele destinatarei prin culorile vesele, precum si datoria florilor care amintesc de anotimpul fericirii. A New Hope este cadoul floral perfect format din 10 lalele galbene, 7 frezii, 10 trandafiri in tonuri pastelate si 5 miniroze. Pentru un plus de volum, aranjamentul contine 5 fire de hortensie verde, roz si alba, precum si astilbe si craspedii.

new-hope

Produs disponibil pe BaiatulcuFlori.ro

 

  1. Buchet de flori pentru Valentine’s Day Tender Surrender

Tender Surrender este un buchet gandit ca o poveste de dragoste. Florile rosii de amaryllis sunt simboluri ale pasiunii si ale dorintei, in timp ce trandafirii in nuantel pastelate sunt mesagerii sentimentelor profunde si reale. Lalelele subliniaza trainicia sentimentelor iar freziile aduc parfumul unei promisiuni. In completarea povestii de iubire au fost adaugate hortensie si verdeata decorativa.

buchet-de-flori-cu-lalele-tender-surrender

Produs disponibil pe BaiatulcuFlori.ro