Marile case de moda au dat startul noilor trenduri in ceea ce priveste rochiile de mireasa din 2016 si, in acelasi timp, au dezvaluit care sunt cele mai in voga trucuri de machiaj pentru mireasa anului 2016. O parte dintre acestea, asa cum veti vedea, sunt elemente clasice de machiaj care nu se vor demoda niciodata, in timp ce altele vor capata popularitate abia din anul urmator. Prin urmare, iata care sunt cele mai noi trenduri in materie de machiaj mireasa 2016.

 

  1. Cat eye alungit

O urma de tus pune in evidenta ochii si va da profunzime machiajului. In sezonul care urmeaza, aceasta linie de tus este mai groasa si mult mai alungita iar astfel, chipul miresei va fi pus in evidenta de un machiaj cat eye dramatic, potrivit atat pentru nuntile formale, cat si pentru cele cu aer mai relaxat.

machiaj mireasa 2016

  1. Pometi de piersica

In ceea ce priveste nuanta de blush recomandata pentru miresele din 2016, trebuie sa stiti ca tonurile delicate de roz sau cele aramii ale bronzului au scazut in topul preferintelor makeup artistilor. In schimb, in acest an, este recomandat fardul de obraz de culoarea piersicii, mai subtil si, in acelasi timp, mai romantic.

 

  1. Machiaj monocromatic

Pe podiumurile de moda internationale, modelele au defilat purtand machiajul monocromatic. Acest tip de machiaj de mireasa inseamna ca se vor folosi nuante identice atat pentru fardul de ochi si de obraz, cat si in ceea ce priveste rujul. Daca optezi pentru un machiaj monocromatic, atunci trebuie sa alegi o culoare calda si pastelata. In caz contrar, o culoare mai puternica folosita in toate zonele fetei va da un aspect fals si fortat.

 

  1. Ochi metalici

Un alt trend din ce in ce mai popular este fardarea ochilor in nuante metalice. De la auriu si argintiu pana la nuantele aramii, astfel de culori indraznete vor pune ochii in evidenta si vor da un aer inedit miresei in 2016.

 

  1. Nuante de pamant

Asa cum am spus mai sus, in 2016, cele mai populare nuante pentru machiajul miresei au nuante calde iar printre recomandarile makeup artistilor se numara tonurile de pamant, de la bej deschis si nisipiu pana la maro metalizat, folosite atat pentru machiajul ochilor, cat si al pometilor.

 

  1. Buze retro

Cu siguranta rujul rosu nu se va demoda niciodata si poate fi nota finala a unui machiaj de mireasa impecabil. Frumusetea buzelor rosii consta inclusiv in faptul ca aceasta culoare pune in evidenta in mod placut orice mireasa, indiferent de forma fetei sau culoarea pielii. Desigur, inca se aplica regula clasica a machiajului, asa cum observam si in sfaturile pentru machiajul miresei brunete: daca alegi o astfel de nuanta puternica pentru buze, machiajul ochilor trebuie sa fie mult mai subtil si sa fie obtinut din culori apropiate de cele ale pielii. In ceea ce priveste textura rujului rosu, trebuie mentionat faptul ca un produs mat, usor pudrat va rezista mai mult timp pe buze decat unul cu o textura fluida sau cremoasa.

Foto interior si prima pagina Shutterstock.com