Proiectul de fata, cel pe care aveti ocazia, si sper ca si placerea, sa il rasfoiti in acest moment este un produs 100% dedicat iubirii. A luat nastere mai intai in sufletul unui grup restrans de persoane ce si-au dorit sa ofere tuturor cuplurilor din Romania un produs perfect, asa cum cred ca fiecare mire sau mireasa ar vrea sa-si defineasca nunta. Mai apoi, proiectul s-a concretizat printr-o insiruire de coincidente, mici minuni si multa dorinta, intocmai ca intr-o poveste de dragoste.

Pot asadar sa afirm ca revista Nunta by Carmen Ionita este nascuta din dragoste si pentru a celebra dragostea. Ea este dedicata tuturor cuplurilor ce viseaza la nunti de basm, la povesti de dragoste sortite sa fie traite pana la adanci batraneti si nu in ultimul rand la o echipa care sa transforme visurile in realitate.

Nunta by Carmen Ionita este o revista de cultura nuptiala, o adevarata scoala pentru miri si mirese, un ghid complet pentru organizarea nuntilor fara cusur, oferit de profesionistii din domeniu! Este o reuniune a specialistilor pe care i-am intalnit in cei peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente, dar in egala masura un punct de intalnire a tuturor celor ce practica aceasta meserie cu pasiune. Fiindca eu cred ca nu poti organiza o nunta perfecta fara sa pui inima si toate visurile tale drept ingrediente magice si garanti ai succesului unui asemenea eveniment.

Cu drag,
Carmen