In apropierea capitalei, mai exact in comuna Balotesti, restaurantul Vatra Neamului are portile deschise pentru oaspetii curiosi sa guste preparatele din bucataria moldava, valaha, chiar si bunatati rusesti sau inspirate din traditionala bucatarie otomana. In aceste zile, Vatra Neamului vine mai aproape de viitorii miri pentru ca reprezentantii restaurantului va asteapta intre 20-22 noiembrie la targul de nunti Mariage Fest.

Ca sa imbie insurateii sa le treaca pragul, au adus din bucataria lor placinte proaspete, pregatite cu dichis. Daca acestea nu sunt suficient de tentante, atunci cu siguranta mirii se vor lasa atrasi de ofertele pe care Vatra Neamului le-a pregatit pentru 2016. Locatia de nunta dispune de 4 saloane, cu o capacitate cuprinsa intre 80 si 300 de persoane. Fiecare dintre acestea este decorata intr-o maniera inedita, menita sa transporte oaspetii in trecut, ca intr-o plimbare pe aleile incalcite ale istoriei. Prin arhitectura acestora, inspirata din anumite moment ale istoriei omenirii, sau prin portretele voievozilor care impodobesc peretii, Vatra Neamului se transforma dintr-o locatie de nunta obisnuita intr-un spatiu cu valenta de muzeu.

Pe langa designul inedit, reprezentantii restaurantului au venit la Mariage Fest pentru a imbia mirii cu cele mai avantajoase oferte pentru nunta. Meniul pleaca de la 49 euro si poate ajunge pana la putin peste 70.

Citeste continuarea in sectiunea speciala dedicata evenimentului Mariage Fest 2015